Nieuw logo en huisstijl voor reynaers aluminium

Nieuw logo en huisstijl voor reynaers aluminium

Reynaers Aluminium lanceert een nieuwe visuele identiteit om zijn plaats als toonaangevende Europese ontwikkelaar duurzame aluminiumoplossingen kracht bij te zetten. De onderneming heeft vestigingen in 27 landen en exporteert naar meer dan 50 landen in vijf continenten.

Nieuw logo en huisstijl voor reynaers aluminium

Reynaers Aluminium lanceert een nieuwe visuele identiteit om zijn plaats als toonaangevende Europese ontwikkelaar duurzame aluminiumoplossingen kracht bij te zetten. De onderneming heeft vestigingen in 27 landen en exporteert naar meer dan 50 landen in vijf continenten.

Reynaers Aluminium

Daarom wil Reynaers Aluminium zijn groeiende marktpositie extra in de verf zetten.
Het nieuwe logo en de visuele identiteit weerspiegelen Reynaers' klantgerichte kernwaarden en Reynaers' productkwaliteit.

Vaste waarde in de bouwindustrie
Sinds de creatie van het vorige logo in 1996 breidde Reynaers Aluminium zijn activiteiten aanzienlijk uit door de originele kernproducten en –diensten aan te vullen met een gevarieerd gamma innovatieve en duurzame oplossingen. Reynaers Aluminium ontpopte zich van een vaste waarde op de woningmarkt tot een bedrijf dat ook succesvol is op de projectmarkt. Geografisch breidde het bedrijf zijn werkterrein uit van 12 tot 27 landen. Reynaers exporteert vandaag naar meer dan 50 landen over de hele wereld.

“Voor ons betekent deze frisse, nieuwe huisstijl een belangrijke stap in de toekomst. Niet alleen willen we ons streven naar voortdurende innovatie en maximale klantevredenheid ermee uitdrukken, we willen ook ons merkimago verder versterken ”, vertelt Martine Reynaers, CEO van Reynaers Aluminium.

De nieuwe visuele identiteit weerspiegelt de unieke persoonlijkheid van Reynaers Aluminium en moet de onderneming herkenbaarder maken. “Voor echt internationale ondernemingen zoals Reynaers is een sterk merk steeds belangrijker om het verschil te maken”, legt Martine Reynaers uit. “Ons doel is Reynaers Aluminium te positioneren als Europees topmerk en ervoor te zorgen dat we door alle spelers in de bouwsector worden erkend als hun kwaliteitspartner voor architecturale aluminiumoplossingen.”

Sterk in aluminium
Een grote, gestileerde “R” staat centraal in het nieuwe logo. Met deze krachtige “R” wil Reynaers Aluminium zijn engagement voor kwaliteit en innovatie weergeven. De “R” verwijst ook naar de positieve hoekstenen uit het verleden: een sterke relatie tussen Reynaers en zijn diverse partners. Het nieuwe logo staat voor een merk waarop de markt kan vertrouwen.

“We behouden de blauwe kleur die al in het vorige logo voorkwam en ook het woord aluminium om aan de markt te tonen dat de onderneming blijft focussen op de ontwikkeling van aluminiumoplossingen die een hoge toegevoegde waarde hebben voor klanten”, zegt Olivier Trop, Group Communication Manager.

De nieuwe bedrijfsidentiteit omvat vormelementen die Reynaers' leiderschap onderstrepen. Ze ondersteunt een merk dat eigentijds, sterk, architecturaal en betrouwbaar is. De nieuwe look omvat enkele nieuwe kleuren die Reynaers' bedrijfsblauw aanvullen . Deze hulpkleuren werden ingevoerd om de communicatie met de belangrijkste partners van de onderneming dynamischer te laten ogen en een persoonlijk tintje te geven.

Over Reynaers Aluminium
Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese leverancier van innovatieve en duurzame aluminiumoplossingen voor de bouw. Deze oplossingen omvatten een ruim gamma raam- en deursystemen, gevels, schuifsystemen, zonweringen, veranda's, dakramen, horren en systemen om jaloezieën en ventilatie in te bouwen. Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965 en heeft zijn thuisbasis in het Duffel (België). De onderneming heeft vestigingen in 27 landen wereldwijd. In 2006 zette de Reynaers Groep een omzet neer van 270 miljoen euro en telde het 1.020 medewerkers.

Meer info ? Reynaers.be

Bron: Advancedfair
16/04/2007

Bron: Advancedfair Datum: 16-04-2007

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 20°C

Max. 18°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners