Matexi bouwt in Turnhouts Hellegat

Matexi bouwt in Turnhouts Hellegat

Matexi begint in september aan de bouw van 20 pastoriewoningen in de nieuwe verkaveling ‘Hellegat’ aan de Tijl- en Nelestraat in Turnhout. De verkoop van deze woningen start op 28 augustus van 14 tot 17 u tijdens een infodag op de verkaveling.

Matexi Turnhout Hellegat

Het woonproject Hellegat omvat 10 tweegevel- en 10 driegevelwoningen, harmonieus opgedeeld in vijf eenheden van telkens 4 woningen. De perceelsgrootten variëren tussen 315 m_ en 518 m_.

De wegeniswerken werden in maart 2010 opgeleverd en de stad Turnhout leverde in april 2010 de bouwvergunning af.

De grote troef van dit woonproject is zijn rustige en zeer gunstige ligging binnen de stadsring en op wandelafstand van de Grote Markt, met winkelstraten, scholen, een speeltuin en supermarkten in de directe omgeving. De E34 Antwerpen-Eindhoven is vlot bereikbaar. De verkaveling bestaat deels uit doodlopende straten waardoor het kindvriendelijke aspect benadrukt wordt.


Matexi Turnhout Hellegat

Er wordt een grote variatie aan woningen aangeboden doordat alle woningen doorgaans drie slaapkamers hebben, een ruime woonkamer, een eetkeuken, een badkamer, een inpandige garage en een grote zolder die kan worden ingericht als kamer of hobbyruimte.

Onder het motto ‘Great places to live’ ontwikkelt Matexi al 65 jaar op een professionele manier en met een langetermijnvisie buurten, waar het aangenaam wonen, werken, winkelen en ontspannen is. Ook in de verkaveling Hellegat in Turnhout worden kwaliteitsvolle en betaalbare huizen gebouwd in een klassieke stijl op basis van doordachte ontwerpen. Zij resulteren in een optimale ruimtelijke indeling in een harmonisch architecturaal geheel.

Energiezuinig
Door een optimale vloer-, muur- en dakisolatie duiken de woningen ook hier onder de wettelijke E80-norm. Een condenserende hoogrendementsketel, eventueel aangevuld met een warmtepomp, zorgen voor een energiezuinige verwarming. Het ventilatiesysteem type D recupereert de warmte.

Matexi vertrekt bij haar ontwikkelingen van een totaalconcept, waarbij stedenbouw en architectuur hand in hand gaan.

100% voltooiingswaarborg
Dankzij haar jarenlange ervaring en sterke financiële basis biedt Matexi een 100% bankborg voor de volledige voltooiing van de woning. De koper heeft dus de absolute zekerheid dat zijn woning steeds volledig wordt afgewerkt.


Over Matexi Antwerpen:
Matexi is al sinds de jaren ’50 van vorige eeuw actief in de provincie Antwerpen. Vanuit het kantoor in Borsbeek ontwikkelt Matexi Antwerpen gronden en bouwt het koopwoningen en appartementen. Matexi Antwerpen is een onderdeel van Matexi, die dit jaar haar 65ste verjaardag viert.

Bron: Matexi Datum: 03-09-2010

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners