Betonlook of vintage terrastegels

Betonlook of vintage terrastegels

    

Met het groenseizoen voor de deur begint het te kriebelen bij Marlux, om tuinliefhebbers te verrassen met het nieuwe assortiment. De twee nieuwe blikvangers zijn Polyton, voor een superstrak terras, en Graphico, voor een eigenzinnig stukje buitenruimte met vintagelook.

Marlux Terrastegels Graphico en Polyton

Polyton
Fans van een strak terras in beton, kunnen hun hart ophalen. Marlux brengt Polyton op de markt, een geslepen terrastegel met een superstrak aanzicht. Zo creëer je snel een trendy terras, met alle kwaliteitsgaranties van Marlux.


Marlux Terrastegels Polyton met strakke betonlook

Polyton leent zich bij uitstek voor een ruim terras in een uitgesproken moderne sfeer. Kies voor wit, grijs of zwart en laat de omgeving spreken. Of combineer strak met ruw – het robuuste formaat (60 x 60 cm) geeft deze terrastegel met egaal oppervlak een stijlvolle uitstraling.


Marlux Terrastegels Polyton met strakke betonlook

Polyton is er ook in modieus ‘Natural Blue’: met de uitstraling van een verzoete blauwe steen maar heel wat vriendelijker voor je portemonnee. Deze tegel kleurt ideaal met een trede in natuursteen. Blauwe terrastegels vormen ook een tijdloos decor waarop zowel felle kleuren als rustieke accessoires mooi tot hun recht komen.

Praktische info
Formaten: 60 x 60 cm, 3,8 cm dik
Kleuren: Intensive Black, Natural Blue, Mystic Grey, Silky White
Richtverkoopprijs: 40 euro/m2 (excl. btw)

Graphico
Beton wordt helemaal anders als je kiest voor een tegelvariant met een motief. Graphico, de nieuwe tegel binnen de Xtirio-collectie, staat voor vernieuwend vintage. In de kleuren grijs en zwart kan je je helemaal uitleven voor een persoonlijk terras. Art Deco heeft een subtiel motief in vrijwel dezelfde tint, wat zorgt voor een uiterst stijlvolle grafische impressie. Het motief Retro vrolijkt je terras instant op met een sfeervol bladdessin.


Marlux Terrastegels Graphico met Vintagelook

De tegels kan je in verschillende patronen leggen. Ook leuk: met Graphico kan je kleinere accenten leggen, bijvoorbeeld te midden van effen tegels of om een intiem terrashoekje in te richten. Graphico geeft je zo veel vrijheid voor je eigen stukje buitenruimte – met alle garanties van een duurzame terrastegel dankzij de unieke matte beschermlaag M-Coat van Marlux.


Marlux Terrastegels Graphico met Vintagelook

Praktische info
Formaten: 60 x 60 cm, 4 cm dik
Motieven: Retro, Art Deco
Kleuren: Black, Grey
Richtverkoopprijs: 48 euro/m2 (excl. btw)


MARLUX NEEMT DEEL AAN BATIBOUW 2013 * HAL 1, STAND 313Bron: Marlux Datum: 03-02-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners