Modulaire Luxevinylvloer met metaaleffect

Modulaire Luxevinylvloer met metaaleffect

  

Zelf schitteren met een vloer die schittert? Een koud kunstje voor Moduleo®, specialist in eigentijdse designvloeren. De nieuwe collectie luxevinyl in tegels of planken speelt met glans, zachte tinten en een onweerstaanbaar metaaleffect. En zo breng je stijlvol glitter & glamour in huis.

Luxe Vinyl vloeren - Moduleo Transform collectie

Vloeren uit de Moduleo® Transform-collectie zijn voorzien van een dikkere slijtlaag. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt voor een uitstekende vlekbestendigheid. Uitgevoerd in Steelrock ontstaat een stoere basis voor het interieur. Geïnspireerd op gebruikte staalplaten, creëert dit design een moderne en industriële look & feel. De kleurschakeringen geven de koude aanblik van staal een vleugje warmte.


Luxe Vinylvloeren - Moduleo Transform collectie - Concrete

Beton is een vaste waarde geworden in veel commerciële ruimtes. Ook binnenshuis wint deze look aan belang, zowel in een industriële loft als een klassieker interieur. Concrete inspireert je tot een verrassende designvloer. Idem voor Fazino Maple waarbij de metaalachtige weerschijn en scherpe details dit dessin in een heus kunstwerk veranderen.


Luxe Vinylvloeren - Moduleo Transform collectie - Concrete

De reliëfdruk van de Impress-reeks maakt Scarlet Oak al uniek: je voelt de diepte van de groeven, lijnen en knoesten van het hout. Het metaaleffect zorgt voor een nog indrukwekkendere vloer, waarbij de natuurlijke nerf met witte pasta wordt opgevuld voor een grijsachtige aanblik.


Luxevinylvloeren - Moduleo Transform collectie - Fazinomaple

Vloeren uit de Select-collectie hebben ook een vlekbestendige Protectonite-laag. En doordat ze daarnaast vochtwerend zijn, passen ze perfect in je keuken of badkamer. Cantera combineert een zacht metaalbruin met een delicaat patroon tot een echte allroundvloer. Met alle voordelen van vinyl uiteraard: waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend.


Luxevinylvloeren - Moduleo Transform collectie - Steelrock

Praktische info
Moduleo Transform Steelrock 46940
Moduleo Transform Concrete: 40945
Moduleo Transform Fazino Maple 28950
Moduleo Select Cantera 46470
Moduleo Impress Scarlet Oak 50985

Prijzen
Select - Dryback: 29,95 €/m2 – Click: 42,95 €/m2
Transform - Dryback: 36,95 €/m2 – Click: 46,95 €/m2
Impress - Dryback: 39,95 €/m2 – Click: 49,95 €/m2


Over Moduleo – www.moduleo.com
Moduleo behoort tot de IVC Group. IVC Group, opgericht in 1997, is de snelst groeiende producent van vinylvloeren en behoort tot de top 3 wereldwijd. Met 1.500 medewerkers in 6 productie-units in België, Luxemburg en de Verenigde Staten, ontwikkelt en produceert IVC Group jaarlijks ruim 100 miljoen m2 vinylvloeren.
De productportfolio bestaat uit 4 merken: Leoline® (residentiële vinylvloeren op rol), Flexitec® (residentiële vinylvloeren op rol Noord-Amerika), Itec® (projectvinylvloeren op rol) en Moduleo® (hoogwaardige modulaire vinylvloeren voor project- en residentieel gebruik).
Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries Inc., de wereldwijde marktleider in vloerbekleding.Bron: Moduleo Datum: 15-10-2015

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners