Luieren in stijl met Fatboy

Luieren in stijl met Fatboy

     

Ook deze zomer maakt Fatboy het mooie weer. Tenminste, als je graag languit luiert in stijl. Zo krijgen de gekende zitzakken van het Nederlandse designmerk aangenaam gezelschap van gigantische lampen, zalige hangmatten en parasols van formaat. Geen accessoire dat ontbreekt om de zomer straks sfeervol in te zetten in je eigen tuin!

Luieren met Fatboy

FATBOY VOORSPELT EEN LEUKE ZOMER
Als het aan Fatboy ligt, haal je straks het maximum uit je zomer. Met een waaier van handige accessoires in vrolijke kleuren, breng je instant het vakantiegevoel naar je tuin of terras. Een greep uit enkele leuke zomerideeën:

The Headdemock, schandalig lui schommelen
Vergeet luxueuze kuuroorden en exotische stranden. Ontspannen doe je nergens beter dan thuis, in The Headdemock van Fatboy. Met zijn zachte stof maar stevige constructie geeft deze hangmat je het gelukzalige gevoel van tussen twee palmbomen te wiegen. Bovendien is er ruim plaats voor twee, dubbel genieten dus. Nu alleen nog iemand roepen om jullie een kokosdrankje te brengen…


fatboy headdemock

Kleuren: black, brown, lime green, olive green, orange, red, sand, taupe, turquoise, white, pink, petrol, light grey, dark blue
Afmetingen: 330 x 135 x 110 cm
Richtprijs: 399 euro

Edison The Grand & Edison The Petit, lumineus idee
Met het ontwerp Edison werpt Fatboy een nieuw licht op je tuin. Creëer sfeer in een handomdraai met deze schattige, uit de kluiten gewassen lamp. Edison The Grand combineert een robuuste elegantie met een zachte, melkwitte look. Het resultaat is zonder meer een kunstzinnige blikvanger die je stukje buitengroen fraai verlicht. Weer of geen weer! Ook de kleinere en draagbare – maar even robuuste – versie Edison The Petit is een helder stukje design, waterbestendig ook. Beide ontwerpen zijn onberispelijk afgewerkt.


fatboy edison the grand

Edison The Grand
Kleuren: white
Afmetingen: 90 x Ø 60 cm
Richtprijs: 449 euro

Edison The Petit
Kleuren: white
Afmetingen: 25 x Ø 16 cm
Richtprijs: 59 euro

Waynecooler, cool & koel
Geen geslaagde zomer zonder rustig relaxen met een gekoeld drankje in de hand. Fatboy brengt graag een toost uit op het niets doen met zijn nieuwe Waynecooler, een coole wijnkoeler die elke prosecco, champagne of limonade koel houdt.


fatboy waynecooler red bottle

Kleuren: dark grey, lime green, orange, pink, red, turquoise
Afmetingen: 11 x 30 cm
Richtprijs: 19 euro

The Desswerrum, undercoverkruik
Om gezellige zomeravonden lekker lang te rekken, ontwierp Fatboy The Desswerrum: een slimme mix van een traditionele warmwaterkruik en een eigentijds designkussen. De kruik houdt je knus warm als het ’s avonds frisser wordt. Ideaal ook om zieke kindjes te troosten. En… om de planten water te geven als het water is afgekoeld.


fatboy desswerrum open brabantsbond red

Kleuren: red
Afmetingen: 45 x 45 x 0,5 cm
Richtprijs: 39 euro

The Knäpsäck, picknickgrenzen verleggen
Een picknick in vijf stappen? Verzamel je uitrusting in The Knäpsäck, gooi ‘m over je schouder, kies een idyllisch plekje in het park, bos of op het strand, trek The Knäpsäck open en smullen maar! Opruimen is trouwens even handig: met één simpele trek aan het touw verzamel je alles in deze superhandige draagtas, alias picknickkleed met een diameter van 180 cm. Deze Fatboy mag dan de look hebben van een ouderwetse knapzak met houten stok, hij heeft alle comfort van vandaag. Lees: een hip retrodesign van Brabants Bont aan de bovenkant, een water- en vuilafstotende parachutestof aan de onderkant. Of hoe je de picknickgrenzen kan verleggen met een boswandeling, etentje én siësta achteraf. Wasmachinebestendig ook.


fatboy knapsack

Kleuren: Brabants Bont Taupe, Brabants Bont Red
Afmetingen: Ø 180 cm
Richtprijs: 119 euro

The Flowerpowersol, koelte van formaat
In stijl schuilen voor te veel zon? Of een beetje regen? Dan kan je terecht onder The Flowerpowersol, een gigantische parasol overgroeid met de kunstzinnige Scandinavische bloemenprint van Marimekko®. En met een diameter van 3,5 meter is The Flowerpowersol meteen een schuilplek van formaat! De slanke, zwarte voet verzekert een stevige plaatsing. Het bloemenboeket is dan weer geprint op een waterafstotende stof die bestand is tegen schimmels en mossen. Leuk detail: het kleine Fatboy-vaantje bovenop de parasol laat zien hoe de wind staat!


fatboy flowerpowersol unikko red

Kleuren: Flowers Unikko Red, Flowers Unikko Black Afmetingen: Ø 350 cm Richtprijs: 299 euro


FATBOY OP FACEBOOK: WIN EEN REIS NAAR ARUBA
Om de zomer goed in te zetten, verloot Fatboy via Facebook een reis naar de zon: www.facebook.com/fatboy. Ga jij aan de haal met twee tickets richting Aruba of vind je troost in één van de 200 Fatboy-producten? De jackpot zal het zeggen! Trek aan de hendel, laat de wieltjes spinnen en duim dat ze stoppen op drie dezelfde symbolen…

Je weet meteen of je gewonnen hebt. De prijzenpot van Fatboy telt, naast de hoofdprijs aangeboden door OAD & Aruba Marriot, 5x Edison The Grand, 50x Edison The Petit, 5x The Headdemock, 20x The Flowerpowersol, 20x The Knäpsäck en 100x de strandtas The Flapbag. Succes!


OVER FATBOY | WWW.FATBOY.COM
Het begon allemaal bij de Fin Jukka Setälä die in 2000 een zitzak voor de 21e eeuw ontwierp, op de beats van Fatboy Slim. De eerste Fatboy was geboren. In 2002 nam de Nederlander Alex Bergman het merk over en bouwde het uit tot een eigentijds label van verschillende designproducten.
Vandaag is Fatboy wereldwijd gekend en wordt het merk verkocht in meer dan 60 landen. Het productassortiment is ruim en omvat naast de originele zitzakken ook hangmatten, lampen, parasols, kroonluchters en tal van designaccessoires voor een ‘wonder-fuller’ leven.Bron: Fatboy Datum: 31-05-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners