Luchtdicht bouwen met Tremco illbruck

Luchtdicht bouwen met Tremco illbruck

    

Luchtdicht bouwen is één van de pijlers van energiezuinig bouwen. Het wordt steeds belangrijker in het bouwproces, zeker nu het E-peil vanaf januari 2014 wordt aangescherpt.

Luchtdicht bouwen met Tremco Illbruck

Tremco illbruck is specialist in luchtdicht bouwen en wil informatie over deze bouwmethode eenvoudig toegankelijk maken. Daartoe heeft het bedrijf begin mei een website in twee talen gelanceerd: www.luchtdichtbouwen.com en www.construction-etanchealair.com.

Luchtdicht bouwen is het dichten van ongewenste kieren en het tegengaan van onbewuste luchtstroom. Een goede dichting houdt niet alleen luchtdichting in, maar ook thermische en slagregendichting. Pas als deze drie eigenschappen van binnen naar buiten goed zijn uitgevoerd, is er een duurzame dichting gecreëerd. De site geeft informatie over innovaties en nieuwe concepten van Tremco illbruck en haar partners en meldt marktontwikkelingen. Uiteraard zijn er pasklare oplossingen in de vorm van verwerkingsrichtlijnen, adviezen en detailleringen op te vinden, maar ook technische fiches, lastenboekteksten en brochures.


Luchtdicht bouwen met Tremco Illbruck

illbruck i3 systeem
De nieuwe website geeft ook uitgebreide informatie over het illbruck i3 systeem, een concept waarmee men een optimale afdichting kan realiseren. Op de site is al een selectie gemaakt uit het brede productassortiment van Tremco illbruck en ingedeeld naar de i3-zone; de drie zones in een constructie, binnen-, midden- en buitendichting.


Luchtdicht bouwen met Tremco Illbruck I3 systeem

Over
Tremco illbruck biedt een volledig en samenhangend systeem van op elkaar afgestemde producten, service, advies, bouwbegeleiding en garantie voor het afdichten van gebouwen. Het bedrijf heeft professionele kennis en innovatieve producten om aan alle toekomstige functionele en technische eisen te voldoen. Dat biedt zekerheid aan voorschrijvers, adviseurs en verwerkers in de bouw.Bron: Tremco illbruck Datum: 22-05-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners