Piega Luce superdunne LED armaturen

Piega Luce superdunne LED armaturen

    

Philips, dat steeds op zoek is naar nieuwe toepassingsmogelijkheden voor LED-verlichting, onthult een baanbrekend nieuw ontwerp dat de essentie van licht een nieuwe invulling geeft. Piega Luce, uit de collectie Lirio by Philips is een superdunne, gevouwen hang- of wandlamp met een exclusieve, warme houten bekleding. Het armatuur is geïnspireerd op de natuur en op de eenvoudige vorm van een gevouwen vel papier.

Philips piega luce led armatuur

Het slanke design van Piega Luce (dat werd mogelijk gemaakt dankzij een vernieuwend gebruik van LED’s) tovert je interieur om tot een moderne, geraffineerde ruimte.

Gelijkmatige lichtstroom
Piega Luce brengt een uniforme lichtstroom voort vanuit een minimalistische behuizing. Het nieuwe armatuur werd specifiek ontwikkeld om langwerpige elementen in de woning te verlichten: het licht schijnt langs de drie randen van het flinterdunne armatuur, wat de indruk geeft dat het in de lucht zweeft en tegelijk voor een prachtig schaduweffect zorgt. Het duurzame witte licht, aangestuurd door de LED-technologie van Philips, kan makkelijk worden gedimd om een intiemere sfeer te scheppen.


Philips piega luce led armatuur

Minimalistisch natuurlijk design voor een bezielend interieur Piega Luce verenigt het beste van het Europese design en engineering. De flexibele LED-kern is gehuld in een mantel van aluminium van topkwaliteit met een laag walnootfineer. Piega Luce is verkrijgbaar in drie tinten (wit, licht hout en donker hout) die voor een unieke uitstraling zorgen.

Trend: het minimalisme van hout. Het gestroomlijnde design maakt helemaal komaf met de kille kleuren en materialen en verwelkomt de comfortabele en eigentijdse uitstraling van warme houttinten.


Philips piega luce led armatuur

Tip: hang Piega Luce over een langwerpig oppervlak (bijv. een eettafel of keukeneiland) om de ruimte er eleganter te laten uitzien en het slanke ontwerp beter tot zijn recht te laten komen. Gebruik Piega Luce om een warme en intieme sfeer te scheppen wanneer je vrienden op bezoek hebt, of gewoon om te genieten van het comfort van je woning.

Piega Luce maakt deel uit van de innovatieve collectie Lirio by Philips en is vanaf nu verkrijgbaar.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 299€


Philips piega luce led armatuur

Lirio by Philips Piega Luce: belangrijkste kenmerken

  • Piega Luce is bijzonder dun: slechts 16 mm
  • Het speciale optische materiaal zorgt voor een uniforme lichtverspreiding
  • De familie bestaat uit 2 hanglampen (1400 en 1100 mm) en een wandlamp
  • Het lichtvermogen varieert van 2400 lm voor de grote hanglamp tot 1900 lm voor de kleine hanglamp en 400 lm voor de wandlamp
  • Vervaardigd uit materialen van topkwaliteit
  • Duurzame en flexibele LED-strips
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, licht hout en donker houtBron: Philips Datum: 02-01-2014

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 23°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners