Lightlab van La Grange

Lightlab van La Grange

   

Het event Lightlab groeide uit het aparte advies- en studiebureau voor verlichting van de elektrotechnische groothandel La Grange. Met het lightlab event wil La Grange een platform aanbieden waar fabrikant, architect, interieurontwerper, installateur en bouwheer mekaar kunnen ontmoeten voor alles wat betreft verlichting en lifestyle.

Lightlab event van La Grange

Dit was de vierde editie van het LightLab event en het vond plaats in de in de studio van Arne Quinze in Kortrijk. Men kon hier de wereld van morgen ontdekken in ‘Dayline’, een lifestylepresentatie van Studio Andersom, gekoppeld aan de producten van vooraanstaande lichtfabrikanten.


Lightlab event van La Grange

Thema Lightlab 2011 - ‘Dayline’
De wereld van morgen in ‘Dayline’, een lifestylepresentatie van Studio Andersom – vormgevers van ruimte met als bezielers Ann Vereecken en Jeroen Worst.
Het accent Bij ‘Dayline’ ligt op authenticiteit en de dagdagelijkse handelingen. In deze ‘snelle’ wereld grijpen we terug naar een eenvoudige, eerlijke en echte omgeving waar duurzaamheid geen loos begrip is. ‘Echtheid is essentieel en wordt meer geapprecieerd dan perfectie!’ (citaat Herman Konings).
Leefbaarheid staat bovenaan in de hedendaagse tendensen! Deze nieuwe tendens inspireert zowel in- en exterieur… maar ook andere sectoren als mode, mobiliteit, koken, restaurants en de toeristische sector slaan duidelijk deze richting in! Kernwoorden hier zijn eenvoud, duurzaamheid en transparantie.
www.studioandersom.be


Lightlab event van La Grange

Trendseminar - Anders Bjerre – de toekomst van wonen en licht
Anders Bjerre, senior research manager van het bekende Scandinavische Copenhagen Institute for Future Studies, geeft zijn boeiende visie op de toekomst van wonen en licht. Hij is actief betrokken bij de onderzoeken rond de toekomst van de stad, het huis en de werkruimte gekoppeld aan lifestyle en nieuwe waarden en noden.
Anders Bjerre past als spreker voor Light Lab omdat hij actief betrokken is bij de onderzoeken rond “de toekomst van het huis”, “werkruimte in de toekomst”, “de steden van de toekomst”, lifestyle, nieuwe waarden en nieuwe noden (bijvoorbeeld duurzaamheid zowel als waarde als technische verplichting).
www.cifs.dk


Lightlab event van La Grange

Deelnemende bedrijven aan het Lightlab event :
Delta Light - Performance in Lighting – Osram - 2B Delighted - Modular lighting instruments – TAL – Sylvania – Niko – FLOS – Philips – Hilite – Deluci – Targetti - LTBBron: Lightlab Datum: 16-10-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners