Binnenkijken bij 140 woningen

Binnenkijken bij 140 woningen

   

Tijdens het laatste weekend van september maakt ‘Mijn Huis Mijn Architect’ zich alweer op voor een 12e editie. Dat weekend zetten alle 140 deelnemende architecten, en hun bouwheren, de deuren open van hun meest recente realisaties over heel Vlaanderen.

Mijn Huis Mijn Architect - laatste weekend september

Mijn Huis Mijn Architect is een initiatief van de Orde van Architecten - Vlaamse Raad en heeft tot doel kandidaat-(ver)bouwers in contact te brengen met de mogelijkheden van een architect.

Over heel Vlaanderen kunnen er zo’n 140 woningen (zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten) worden bezocht in het bijzijn van de architect. Ook dit jaar gaat extra aandacht naar energie- en budgetvriendelijkheid (respectievelijk 40 en 44 projecten).

Bestaande realisaties gaan bezichtigen is de beste manier om de juiste keuze te maken in het (ver)bouwproces. Een huis moet niet enkel mooi zijn maar ook comfortabel en functioneel. Een onafhankelijke architect speelt hierin een belangrijke rol. Het openhuizenweekend “Mijn Huis Mijn Architect” is dan een unieke gelegenheid om even binnen te kijken bij prachtige architecturale parels.


Mijn Huis Mijn Architect - laatste weekend september

Gratis registreren voor uw bezoek
De 140 woningen zijn gratis te bezoeken; het is echter wel noodzakelijk om vooraf te registreren op www.mijnhuismijnarchitect.com.
Na registratie zal u de adressen bekomen van de woningen die u wenst te bezoeken, de mogelijkheid krijgen om per provincie uw eigen inspiratieroute uit te stippelen en eventueel de laatste details te raadplegen voor het openhuizenweekend.

Inspiratieboek vanaf nu in de winkel
Alle deelnemende projecten zijn terug te vinden in het inspiratieboek 'Mijn Huis Mijn Architect 2011'. Dit boek vindt u vanaf nu bij de Standaard Boekhandel en betere persverkopers voor € 7,50.
Op de website www.mijnhuismijnarchitect.com kunt u al een eerste indruk van de vele projecten opdoen en uw eigen “Mijn Huis Mijn Architect” kijktraject samenstellen.Bron: Mijn Huis Mijn Architect Datum: 04-09-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners