Innovatief kwarts : Silestone Suede

Innovatief kwarts : Silestone Suede

   

Met de nieuwe afwerking Silestone Suede speelt Cosentino Group in op de trend naar warmte en gezelligheid in huis. De zachte, extra matte textuur is een mijlpaal in de wereld van kwartsoppervlakken. En vooral, een revelatie in jouw keuken of badkamer.

Cosentino Silestone suede kwartsoppervlakken

Als wereldspeler in het ontwikkelen van oppervlakken in kwarts en andere natuursteen, heeft Cosentino Group vandaag een mooie productportfolio uitgebouwd. Met een eigentijdse look én een ecologische focus. En met sterke merken als Silestone.


Cosentino Silestone suede gepolijst en volcano

Silestone Suede, verleidelijk zacht
Nieuwkomer én blikvanger binnen ‘Silestone by Cosentino’ is de afwerking Suede. Zoals de naam doet vermoeden, een zachte textuur voor een aangenaam accent in je interieur. Met zijn verfijnde elegantie en matte uitstraling straalt Suede een ontspannende sfeer uit. En met een waaier van 30 kleuren zit je niet snel verlegen om inspiratie.Cosentino Silestone suede gepolijst en volcano

Het dagelijkse onderhoud is eenvoudig: gewoon even reinigen met water en zeep. Bovendien is het duurzame materiaal heel goed bestand tegen vlekken. Net als de twee andere Silestone-afwerkingen (gepolijst en Volcano), heeft Suede unieke bacteriostatische eigenschappen. Een maximale hygiëne gegarandeerd dus.

Integrity by Cosentino, naadloos geheel
De spoelbakkenlijn ‘Integrity by Cosentino’ betekent een doorbraak voor de sector van kwartsmaterialen. Voor de eerste keer kan de consument kiezen uit driedimensionale Silestone-producten, uit één stuk gemaakt. Het resultaat is revolutionair: werkblad en spoelbak gaan naadloos in elkaar over. Cosentino lanceerde de collectie vorig jaar, maar zet deze nogmaals in de kijker tijdens Batibouw 2013.


Cosentino Silestone suede gepolijst en volcano

Sensatie voor je keuken én badkamer
Silestone inspireert je moeiteloos tot een eigentijds interieur. Te beginnen bij de keuken. Wat dacht je van een praktisch werkblad met een zee van ruimte? Van een stijlvolle wandbekleding zonder voegen? Of van een spoelbak die krassen en vlekken geen kans geeft? De innovatieve en duurzame oppervlakken van Silestone kennen heel wat troeven.


Cosentino Silestone suede gepolijst en volcano

Logisch dat dit materiaal zich ook perfect thuisvoelt in je badkamer: stijlvol, praktisch én hygiënisch. De collectie omvat wastafels, douchepanelen en vloer- en wandbekleding in kwarts. Zo kan je met één materiaal – maar maximale vrijheid – je keuken of badkamer een hedendaagse look aanmeten.


COSENTINO NEEMT DEEL AAN BATIBOUW 2013
HAL 11, STAND 120, 1 - 11 MAART, BRUSSELS EXPOBron: Cosentino Datum: 19-12-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners