Inbraakwerend raam met fiscale aftrek

Inbraakwerend raam met fiscale aftrek

   

De gemiddelde inbraakpoging duurt drie minuten. Zo lang moet een raam weerstaan aan inbrekers om tot de hoogste weerstandsklasse te behoren. En ook om in aanmerking te komen voor een veiligheidspremie van 750 euro. KwadrO Solide is het enige raam in België dat daarvoor door erkende instanties is getest. En het slaagt met glans in de proef – zélfs als die inbrekers topatleten zijn.

KwadrO Solide - Inbraakwerend raam met fiscale aftrek en veiligheidspremie

Fiscaal voordeel
Wie zijn woning beveiligt tegen inbraak, maakt aanspraak op een belastingvermindering tot 750 euro. De Kwadro Solide-ramen met Safety Pakket komen daarvoor in aanmerking. Ze zijn uitgerust met onder andere inbraakvertragend gelaagd glas, stalen versteviging en speciaal ontworpen inbraakvertragend beslag.

Topprestatie
Om de stevigheid van de Solide-ramen te bewijzen, liet KwadrO er een aantal topatleten op los: Niels Albert, Radomir Simunek, Jonas De Roeck, Karim Bachar, Tom Van Walle en Lee Roy De Keersmaecker. De sporters gooiden hun volle gewicht en allerlei attributen in de strijd. Resultaat? Ze gingen eerder total loss dan het raam.


KwadrO Solide - Inbraakwerend raam met fiscale aftrek en veiligheidspremie

Isoleren = energie besparen
KwadrO-ramen blinken niet alleen uit in stevigheid. Ze scoren ook uitstekend op het vlak van isolatie. “Met het nieuwe, superisolerende PVC-raam bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur. En geniet u van een aangename en gelijkmatige temperatuur”, verduidelijkt Michiel Odeurs, Managing Director van KwadrO ramen & deuren.

Batibouw-actie
KwadrO ramen & deuren is op Batibouw 2014 aanwezig met een nieuwe stand – manifest, met nieuwigheden én met een unieke actie: de plaatsing van uw ramen en deuren voor maar 10 euro. Ontdek KwadrO ramen & deuren op Batibouw: hal 4 stand 4-204.


KwadrO Solide - Inbraakwerend raam met fiscale aftrek en veiligheidspremie

Dubbel rendement = dubbel voordeel
KwadrO en ThermoTech slaan de handen in elkaar voor een uniek dubbelaanbod. Wie zijn ramen vervangt en tegelijk zijn muren na-isoleert, heeft – dankzij een nieuwe subsidieregeling – recht op een combipremie. En omdat u sneller uw woning verwarmt, is uw energiefactuur ook lager. Dubbele premie én dubbel rendement dus!


Over KwadrO ramen & deuren
Sinds de oprichting in 2003, groeide KwadrO ramen & deuren uit tot een volwaardige aanbieder van ramen en deuren in PVC, aluminium en hout. De zestien showrooms (vijftien in Vlaanderen, een in Luik) worden uitgebaat door zelfstandige zaakvoerders, elk met hun eigen plaatsers.
Het bedrijf is actief in renovatieprojecten en nieuwbouw. Het onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, onafhankelijk (premie)advies en vakkundige opmeting en plaatsing. KwadrO ramen & deuren sponsort Niels Albert, cyclocross (KwadrO-Stannah), RAFC en tal van lokale sportverenigingen en -evenementen.Bron: KwarO Datum: 01-02-2014

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners