Koel in huis met zonweringscreens

Koel in huis met zonweringscreens

    

Met het nieuwe SC900 screen vervolledigt Harol zijn aanbod zonweringscreens. De jongste aanwinst is een discrete, elegante zonwering die ook nog eens erg energie-efficiënt werkt. Met de zomer in aantocht benadrukt Harol dat ook een basisscreen een eenvoudige en betaalbare oplossing is om het op kantoor of in huis aangenaam te houden én energie te besparen.

Harol zonweringscreens en opbouwscreen sc700  sc800 sc900

De zomerse zon kan al eens in overdrive gaan, en dat ondervinden we aan den lijve als het binnen te warm wordt, vooral ’s nachts.“Toch kan je, ook zonder airco of zelfs rolluiken, een heel verschil maken, en dat zonder ingrijpend kap- of breekwerk”, merkt Harol op.een zonweringscreen is makkelijk te plaatsen en houdt 90% van de zonnestralen tegen nog voor zij het glas bereiken.ze zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of elke gevel. Zo’n screen valt bovendien niet op en vrijwaart het zicht naar buiten.


Harol zonweringscreens en opbouwscreen sc700  sc800 sc900

Nieuw in het gamma: SC900
De SC900 van Harol is het neusje van de zalm op het vlak van esthetiek en performance en combineert een strak en modern uiterlijk met energie-efficiëntie (EPB-norm).de sc900 is een zogenaamd ‘opbouwscreen’, omdat het rechtsreeks op het raam wordt gemonteerd. Het zit veilig in een uiterst stevige aluminium kast die beschikbaar is in verschillende ral-kleuren en winddicht met rubberen strips is afgedicht. De screen is standaard uitgerust met elektrische bediening, biedt een brede waaier van kleuren en werkt nagenoeg geruisloos. De SC900 is bovendien dankzij zijn doordacht ontwerp zeer eenvoudig te monteren en te onderhouden.

Als het echt donker moet zijn: verduisteringsscreens
In de slaapkamer of in een projectiezaal vormen Harol verduisteringsscreens de oplossing. Het glasvezeldoek met lichtdichte coating houdt licht volledig buiten dankzij het ritssysteem in de geleiders. De speciaal ontworpen onderlat houdt het doek op spanning en is extra uitgerust met een rubberen strip. Ook opgerold blijft het doek in perfecte staat.

Kies de afwerking die past
Voor het frame biedt Harol, naast natuurkleurig geanodiseerd aluminium, de keuze uit maar liefst 300 smaakvolle ral-kleuren. deze structuurlak is bijzonder slijt- en krasvast, vuilafstotend en daardoor heel onderhoudsvriendelijk. structuurlak geeft de screen een stijlvolle, eigentijdse uitstraling. De zonnewerende screendoeken bestaan uit polyester of glasvezel. ze zijn bestand tegen weer en wind, zijn rot- en schimmelwerend en vuilafstotend. In tegenstelling tot verduisteringsscreens is een screendoek altijd wat transparant zodat het zicht naar buiten behouden blijft. Harol biedt hier een breed gamma van één- of tweekleurige doeken, van neutraal tot trendy.


Harol zonweringscreens en opbouwscreen sc700  sc800 sc900

Qua bediening kan je een screen manueel openen of sluiten met een slingerstang, of een elektrische bediening, eventueel geïntegreerd in een domoticasysteem. naargelang de zon- of windintensiteit kan de bediening zelfs draadloos geregeld worden.

De Harol-screens:

  • SC700: screen met maximale oppervlakte van 9 m2. De SC700 is het basisscreenmodel van Harol. Het is een eenvoudige en efficiënte oplossing om de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte te houden.
  • SC800: windvast en insectenwerend screen met maximale oppervlakte van 18 m• De SC800 is het luxescreenmodel van Harol. Het houdt de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte, maar kan ook veel meer.
  • SC900: esthetisch én kwalitatief hoogstandje de sc900 van harol combineert het beste van 2 werelden: een strak en modern uiterlijk met prestaties die moeiteloos voldoen aan de huidige EPB-normen.Bron: Harol Datum: 13-05-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners