Plamuren met gebruiksklare afwerkpleisters

Plamuren met gebruiksklare afwerkpleisters

   

Met de integratie van de SHEETROCK direct verwerkbare plamuurpasta’s maakt Knauf zijn aanbod van voeg- en afwerkpleisters compleet. Knauf wil met deze productuitbreiding voor elke afwerkingsgraad het juiste product kunnen bieden.

Sheetrock direct verwerkbare plamuurpasta van Knauf

Knauf is naar eigen zeggen nu een ‘allround expert in finishing’: “De afwerking is altijd het resultaat van vakmanschap, aandacht voor detail, en juiste productkeuze. SHEETROCK is perfect complementair aan de rest van de Knauf poederproducten en plaatmaterialen en voldoet aan onze hoogste kwaliteitseisen. Poedermaterialen en pasta’s kunnen zowel afzonderlijk ingezet worden of kunnen elkaar onderling versterken.”


Sheetrock direct verwerkbare plamuurpasta van Knauf

De SHEETROCK-producten om handmatig of machinaal te verwerken hebben een sterke reputatie bij professionele afwerkers, stukadoors en schilders. Ze zijn inzetbaar op de meest voorkomende ondergronden en op de werf combineren deze pasta’s gebruiksgemak en rendabiliteit, aldus Knauf.


Sheetrock direct verwerkbare plamuurpasta van Knauf

De gebruiksklare fijn- en voegplamuurpasta’s van SHEETROCK hebben een aantal troeven voor de moderne droogbouw. Ze kunnen toegepast worden op gipsplaat, pleister, beton, cellenbeton of andere ondergronden en leveren een merkbare tijdsbesparing, lichtere verwerking en een gelijkblijvende hoge kwaliteit.


Sheetrock direct verwerkbare plamuurpasta van Knauf

Naast een aantal gebruiksklare plamuurpasta’s voor handmatige én verspuitbare toepassing, omvat het gamma ook papieren voegenbanden, aansluitprofielen en andere toebehoren. Al deze materialen komen tegemoet aan de strenge eisen in de afwerksector. Deze visie ligt volledig in lijn met wat de afwerker of bouwheer als eindresultaat voor ogen hadden.


OVER KNAUF
Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan honderd productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloerenBron: Knauf Datum: 26-10-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners