Gashaard met ledverlichting

Gashaard met ledverlichting

Kal-fire presenteert op Batibouw de Fairo Hybride: een gashaard met een nieuwe techniek die door Kal-fire als eerste in gashaarden wordt toegepast.

Kal Fire - Gashaard Fairo Hybride

Doordat in de houtstammetjes gaskanalen zijn aangebracht en doordat met ledverlichting een gloeiend effect op de stookbodem wordt gerealiseerd, wordt het beeld van een houtvuur geperfectioneerd. Het resultaat is een zeer realistisch vuur.


Kal Fire - Gashaard Fairo Hybride

Ook wanneer met weinig gas gestookt wordt geeft de Kal-Fire Fairo Hybride een mooi vuurbeeld. Bij een geringe warmteafgifte van 4 kW heeft men al een sfeervol vlammenbeeld. Voor grotere ruimtes is een 8 kW versie leverbaar. Ter vergelijking: een traditionele gashaard met hetzelfde vuurbeeld verbruikt al snel 12 kW. Met de Fairo Hybride bespaart men dus energie.


Over Kal-fire
Kal-fire is een Nederlands familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1981 door de heer en mevrouw Van Melick opgericht. Inmiddels is een volgende generatie Van Melick in het bedrijf geïntroduceerd. Zij hebben allen een warm hart voor haarden en kachels en een eigentijdse visie op design en techniek.


Kal-fire op Batibouw: Paleis 6 stand 323

Bron: Advancedfair Datum: 12-01-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners