I Love WAM, Appartementen met uitkijk op MAS

I Love WAM, Appartementen met uitkijk op MAS

    

In de schaduw van het Museum aan de Stroom, het MAS, maken enkele panden plaats voor een exclusieve vastgoedontwikkeling in Antwerpen. Architectenbureau Crepain-Binst en interieurbureau Co Studio hertekenen de gebouwen op de hoek van de Sint-Aldegondiskaai en de Korte Zeevaartstraat tot het project Wonen aan het MAS, het WAM.

Wonen aan het MAS met I love WAM via Quares vastgoedontwikkeling

De voormalige gebouwen van loodsfirma Brabo en enkele aanpalende gebouwen op de Sint Aldegondiskaai gingen – op de historisch waardevolle en geklasseerde gevel na – tegen de vlakte. In de plaats herrijst de vastgoedontwikkeling : ‘I Love WAM: Wonen aan het MAS’. De combinatie van respect voor de geschiedenis en de afwerkingsmogelijkheden van het interieur kenmerken de appartementen.


Wonen aan het MAS met I love WAM via Quares vastgoedontwikkeling

14 appartementen
In I Love WAM zal plaats zijn voor negen ‘gewone’ appartementen, drie duplex wooneenheden, twee penthouses met zwembad en enkele commerciële ruimtes De appartementen beslaan een oppervlakte tussen de 93 en 292 m_ groot. De basisprijzen variëren van 375 000 tot 3 740 000 euro. De kroonjuwelen zijn de luxueuze penthouses met zwembad. “De kandidaat-kopers zijn vertrouwd met het allerhoogste prijssegment”, zegt Anneleen Desmyter van Quares. “De unieke ligging, historische waarde en uiterst hoogstaande kwaliteit van afwerking zorgen voor deze prijsklasse.”


Wonen aan het MAS met I love WAM via Quares vastgoedontwikkeling

Wie denkt dat er in tijden van crisis geen plaats is voor zulke projecten heeft het mis: “We verkochten al twee appartementen en de eerste steen moet nog gelegd worden. Ook voor drie van de handelspanden kennen we ondertussen de bestemming.” Het lijkt erop dat I Love WAM op internationale interesse kan rekenen. Zo kregen de plannen al veel belangstelling van Indische en Arabische kopers/investeerders.


Wonen aan het MAS met I love WAM via Quares vastgoedontwikkeling

Gerenommeerde bureaus
Architect van dienst is Luc Binst van Crepain-Binst Architecture. Dit gerenommeerde bureau stond onder andere in voor de inrichting van het havenpaviljoen aan het MAS, het nieuwe politiecommissariaat van Brugge en het KBC gebouw in Leuven.
Luc Binst zorgt voor een uitzonderlijke mix van oud en nieuw in het aanzicht van de gevel. De karaktervolle façade van loodsfirma Brabo werd gecombineerd met een strakke en moderne stijl.
De uitzonderlijke inrichting wordt verzorgd door het Antwerpse interieurbureau Co.Studio die resoluut kiest voor duurzame en uitzonderlijk fraaie ontwerpen.Bron: Quares Datum: 12-02-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners