Hygiëne dankzij sensorgestuurde mengkranen

Hygiëne voorop met stijlvolle sensorgestuurde mengkranen van hansgrohe

    

Een goede handhygiëne is essentieel, dat geldt in deze tijd meer dan ooit. Kraanknoppen zijn echter gevoelige contactplekken waarop ziektekiemen en bacteriën zich zeer snel kunnen verspreiden. De comfortabele en hygiënische sensorgestuurde mengkranen in het hansgrohe-productgamma bieden hiervoor de oplossing. En dit zonder in te boeten op het esthetische aspect. De innovatieve sensortechnologie is discreet in de kraan verwerkt en combineert zo functionaliteit met de hoogwaardige vormgeving die zo kenmerkend is voor het merk. Dankzij de Focus, Metris S en PuraVida kranenseries is er voor elke badkamerinrichting een stijlvolle automatische kraan.

Focus

De elektronische mengkranen van de badkamerserie Focus staan met hun heldere vormen en dynamisch silhouet garant voor een elegant en harmonieus design in een tijdloze badkamer. Typisch voor Focus is de vlakke vormentaal met zachte rondingen aan de uitloop. Dat is de hansgrohe-stijlbelofte die men elke dag opnieuw kan zien en voelen.


Metris S

De automatische mengkranen van de Metris S-reeks brengen karakter en een luxueuze flair in de badkamer. Deze modellen zijn subtiel in hun moderne vormgeving en passen perfect in elke omgeving. De royale oppervlakken zorgen voor luxueuze elegantie. De scherpe contouren accentueren het waardevolle karakter. Deze mengkraan is een expressie van een stijlvolle levenswijze.


PuraVida

PuraVida, de buitengewone designlijn van hansgrohe waar een tijdloze puristische vormgeving in stralend wit en glanzend chroom hand in hand gaat met maximaal gebruikscomfort. De oppervlakteafwerking in DualFinish zorgt voor nauwkeurige overgangen en boeiende contrasten: wit en chroom schitteren om het hardst. Badkamerkraan of designobject? Door de zinnenstrelende vormen van de PuraVida senorkraan is het verschil onduidelijk.


Voordelen van de hansgrohe-sensorkranen

Of men nu een modern type is dat houdt van heldere lijnen, ingetogen design en een tijdloze vormentaal of eerder gaat voor het buitengewone en kunstzinnige, hansgrohe heeft voor elke stijl een passende kraan.  ??En naast het reeds vermelde voordeel op het gebied van hygiëne scoren sensorgestuurde wastafelkranen ook op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid. Omdat de kraan niet aangeraakt wordt tijdens het handen wassen, blijft deze vrij van druppelwater en zeep. Bovendien zijn ze dankzij een spaarzaam watergebruik, waarbij tot 70% minder water verbruikt wordt ten opzichte van een manuele kraan, milieuvriendelijk en economisch.?De elektronische kranen van hansgrohe zijn beschikbaar met netstroomaansluiting of batterij en kunnen met of zonder temperatuurgreep worden geleverd.


Bron: Hansgrohe Datum: 03-08-2020

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners