Nieuwigheden van Hörmann

Nieuwigheden van Hörmann

   

Hörmann staat vandaag wereldwijd bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. De internationale poortenfabrikant vierde vorig jaar zijn 50-jarig bestaan op de Belgische markt. Daarvoor ging men op zoek naar de oudste nog ingebouwde Hörmann-kantelpoort in ons land. Het bleek het ultieme bewijs dat een Hörmann-poort voor het leven is.

Hörmann Garagepoorten

Dat ook innovatie voor het bedrijf een belangrijk stokpaardje is, blijkt uit de vele nieuwigheden die het merk in 2013 op de markt brengt. Een voorsmaakje.

Nieuw Silkgrain-poortoppervlak
Vanaf maart 2013 zijn alle garagesectionaalpoorten en zijdeuren met M- of L-profiel van Hörmann verkrijgbaar met het nieuwe Silkgrain-oppervlak. Door de gladde, verfijnde structuur geeft dit een bijzonder elegant resultaat. Het oppervlak is bovendien optimaal beschermd tegen krassen. Het is beschikbaar in vijftien voorkeurkleuren en vrijwel alle RAL-kleuren. De nieuwe antracietkleur (‘Titan’) past uitstekend bij een moderne woningstijl en is net als de kleur ‘verkeerswit’ extra voordelig van prijs.


Hörmann Silkgrain poortoppervlak

Duragrain: superkrasvrij poortoppervlak in 24 trendy decoren
Duragrain is de naam van een ander nieuw oppervlak dat vanaf mei 2013 verkrijgbaar is voor de dubbelwandige LPU-garagesectionaal¬poorten. Het heeft een buitengewoon realistisch uitzicht en is beschermd met een extra krasvrije laag. Duragrain is verkrijgbaar in wel 24 trendy decoren, van donkere walnoot tot roest- of betonkleur. Er is aan alle stijlen en smaken gedacht.


Hörmann Duragrain superkrasvrij poortoppervlak

HSE 2 BS-afstandsbediening nu ook in een hip jasje
De nieuwe HSE 2BS-handzenders met twee functietoetsen liggen niet alleen goed in de hand, ze zien er ook nog eens elegant uit. Vanaf maart dit jaar zijn ze ook verkrijgbaar in een trendy gekleurde hoogglansafwerking. Naast de frisse kleuren groen, lila, geel, rood en oranje zal de handzender ook worden aangeboden in een houtmotief of bv. in metaalkleur of carbonoptiek.


Hörmann HSE 2 BS afstandsbediening nu ook in een hip jasje

Poortpositie mobiel controleren met de BiSecur Gateway App
Vanaf het najaar zal het dankzij het intelligente BiSecur-radiosysteem ook mogelijk zijn om vanop je iPhone, iPad, Android smartphone of tablet de stand van je Hörmann-poort of -deur op te vragen en eenvoudig bij te sturen. De BiSecur Gateway-app biedt een duidelijk overzicht van de positie van je inrithek, garagepoort of voordeur en toont je zelfs of de verlichting al dan niet is ingeschakeld. Al wat je hiervoor nodig hebt, is een internetverbinding en een BiSecur Gateway-toestel dat je thuis installeert.


De Hörmann BiSecur Gateway app

Moderne ThermoCarbon-voordeurmotieven met ingewerkte handgrepen
Tot slot is het ook uitkijken naar nieuwe voordeurmotieven met strakke handgrepen die in het deurblad zelf verwerkt zijn. De exclusieve deurgrepen uit aluminium of roestvrij staal vormen één geheel met de moderne en goed isolerende ThermoCarbon-huisdeuren. De nieuwe motieven en handgrepen zijn verkrijgbaar vanaf de herfst van dit jaar en zijn binnenkort al te ontdekken op Batibouw.


Hörmann ThermoCarbon voordeurmotieven met ingewerkte handgrepen


Ontdek alle nieuwigheden van Hörmann op Batibouw 2013,
van 21 februari tot en 3 maart
Brussels Expo, Paleis 1Bron: Hörmann Datum: 16-02-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners