Sint- of kerstcadeau: De Familie De Koninck

Het ideale Sint- of kerstgeschenk: de strips van onze Huiscartoonist Aaargh - ‘De Familie De Koninck’

  

De nieuwe stripreeks van Mario De Koninck, beter bekend als cartoonist AAaRGh… en onze huiscartoonist, is hét ideale sint- of kerstcadeau: herkenbaar, grappig én goedkoop. Voor amper € 5,99 lees je alle waargebeurde verhalen en hilarische uitspraken van zijn 2 dochters, Jolien en Lena. Leuke lectuur voor kinderen, ouders én grootouders!

Strip kopen?

De strips van Familie De Koninck zijn te koop in de Standaard Boekhandel, Fnac en stripwinkels. Indien niet in de rekken, zijn ze daar zeker te bestellen.


Gesigneerde strip?

Heb je graag een persoonlijk bericht in de strip? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@aaargh.be met de tekst die je in de strip wilt. De betaling van de strip gebeurt dan via overschrijving op onderstaande gegevens.


Hoe bestellen?

Voor een gesigneerd exemplaar, stort € 5,99 + € 3 verzendkosten (voor België) op BE43 9731 4142 2701 (met vermelding van adres) – Van 2 tot 4 strips zijn de verzendkosten € 5.


Familie De Koninck op Facebook

Jaja, we zitten overal, dus ook op Facebook! We zijn er zelfs te volgen. Neem snel een kijkje op Facebook.com/familiedekoninck

Bron: Aaargh Datum: 25-11-2016

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners