Heras lanceert de iGate

Heras lanceert de iGate

De voorbije maand is de eerste Heras iGate geplaatst. Deze innovatieve vrijdragende schuifpoort werd in februari gepresenteerd op de BouwBeurs. In maart kreeg de iGate nog een onderscheiding van ’s werelds meest prestigieuze designprijs, de red dot design award.

Heras iGate - Vrijdragende schuifpoort

De marktintroductie van de iGate is officieel pas in juli. Toch worden de komende maanden de eerste tien poorten al geplaatst. Heras product manager Edwin van Roessel: “Al op de BouwBeurs was de belangstelling enorm, terwijl het toen nog om een prototype ging. De designprijs heeft de belangstelling aangewakkerd. Het nu al uitleveren van de eerste 10 exemplaren is het bewijs. De markt lijkt niet te kunnen wachten op dit nieuwe high-end product voor perimeterbeveiliging.”


Heras iGate - Vrijdragende schuifpoort

Innovatie en individueel
De vrijdragende poort iGate is ontworpen door WeLL Design en binnen één jaar ontwikkeld door de R&D-afdeling van Heras. iGate staat voor innovatief en individueel. De afgeronde hoeken zijn nieuw voor (elektronische) schuifpoorten. Led-verlichting geeft de poort een futuristisch uiterlijk en meer veiligheid. Een open/dicht alarmering met flitslicht is standaard geïntegreerd in de poortvleugel.
Het ontwerp is doorgetrokken tot de behuizing van de aandrijving en de communicatiezuil. De iGate combineert een innovatief design met talloze mogelijkheden voor een opvallende, individuele afwerking. De paneelvulling is bijvoorbeeld van ieder gewenst uiterlijk te voorzien met een eigen ontwerp of bedrijfslogo. Een ijzersterk visitekaartje van het bedrijf direct aan poort.


Heras iGate - Vrijdragende schuifpoort


Over Heras B.V.
Heras draagt bij aan een veilige omgeving door het ontwikkelen, verkopen, installeren en in stand houden van totaaloplossingen voor buitenbeveiliging van bedrijven en overheden. De Heras-concepten kunnen bestaan uit een combinatie van hekwerken, poorten, camera’s, slagbomen, tourniquets, detectiesystemen, toegangscontrole, managementsystemen, service en onderhoud. Heras is een onderdeel van CRH Fencing & Security, Europees marktleider op het gebied van hekwerken en mechanische en elektronische oplossingen voor buitenbeveiliging.Bron: Insight PR Datum: 16-06-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners