Havendorp Storms’ Harbour breidt uit

Havendorp Storms’ Harbour breidt uit

Het exclusieve immoproject in Nieuwpoort-Jachthaven start met de bouw van de woonzone Harbourview.
Wonen met zicht op de jachthaven. Het is vandaag erg gegeerd in Nieuwpoort, een trendy badplaats in volle beweging.

Havendorp Storms’ Harbour breidt uit

Het exclusieve immoproject in Nieuwpoort-Jachthaven start met de bouw van de woonzone Harbourview.
Wonen met zicht op de jachthaven. Het is vandaag erg gegeerd in Nieuwpoort, een trendy badplaats in volle beweging.

Storms' Harbour - Waterfront en Harbourview

Dat blijkt uit het succes van Storms’ Harbour, een uniek vastgoedproject op enkele meters van de kade.

Vandaag start de tweede fase van het havendorp in New England-stijl, met de lancering van de residenties van Harbourview aan het maritiem park en de Albert I-laan en de bouw van residentie Seaside aan de jachthaven. In het weekend van 1, 2 en 3 mei houdt Vlaemynck Vastgoedmanagement alvast opendeur.


Foto: Storms' Harbour


Om de band tussen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad aan te halen, werd gestart met de bouw van een exclusieve woonzone aan de Oude Jachthaven: Storms’ Harbour. Deze luxueuze urbanisatie wordt er ingeplant als rustpunt op de nieuw aangelegde wandel- en fietspromenade die de dijk verbindt met Nieuwpoort-Stad. Met 173 appartementen en 12 winkels is Storms’ Harbour een exclusieve woonzone, op enkele meters van de kade.


Foto: Storms' Harbour


Storms’ Harbour is opgevat als havendorp. De woonzone omvat twee delen: Waterfront met 6 residenties (98 appartementen, 210 garages, 12 winkels) vlak aan de oude jachthaven en Harbourview met 4 residenties (75 appartementen, 84 garages) aan de Albert I-laan met zicht op het maritiem park en de jachthaven. Het project is getekend in een frisse New England-stijl en past met zijn laagbouw en maritieme accenten perfect binnen de setting van Nieuwpoort-Jachthaven.

Seaside & Dock Side
De verkoop van de Waterfront-appartementen is een succes. Eind mei is de ruwbouw voltooid van de residenties Southampton, Key Largo (waar kledingzaak Storms in september zal openen) en Newport Bay. Midden 2010 zullen dan de eerste appartementen worden opgeleverd en zal ook het maritiem park volledig zijn aangelegd. Residentie Seaside, waarvan de bouwwerken nog voor het bouwverlof van start gaan, kijkt uit op dit maritiem park én tegelijk op de jachthaven. In 2011 zullen deze appartementen met uniek uitzicht afgerond zijn.

Tegelijk wordt ook gestart met de commercialisering en voorbereidende werken voor de woonzone Harbourview aan de Albert I-laan. Eerste project is residentie Dock Side, appartementen in volle eigendom.


Foto: Storms' Harbour


Aannemer-promotor Dirk Van Tornhaut: “Storms’ Harbour zit volledig op schema. Alle winkelpanden werden intussen ook verkocht en al verschillende winkels zijn verhuurd, twee stijlvolle kledingzaken, een vastgoed-kantoor en een Italiaanse trattoria. Het enthousiasme van de mensen is leuk, je voelt dat Nieuwpoort aan het veranderen is: van een gewone badplaats naar een exclusieve en trendy speler aan de westkust.”

Opendeurweekend Storms' Harbour;
1,2,3 mei 2009, telkens van 10u00 tot 18u00

Bron: RCA
29/04/2009

Bron: RCA Datum: 29-04-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners