Klaar voor een Indian Summer ?

Klaar voor een Indian Summer ?

   

Zorg dat je klaar bent voor de langverwachte nazomer ! Zonweringspecialist Harol ontwikkelde twee innovatieve oplossingen voor extra comfort in de zachte najaarsmaanden.

Harol - Storelight-II verlichting verwarming terras en windscherm SL 400

Storelight II geeft je licht en/of warmte waar nodig, terwijl het zijdelings scherm SL400 je beschermt tegen wind of te felle zon.

Storelight II, verlichting en/of verwarming
Voor wie ’s avonds een gezellige sfeer op het terras wil creëren, is er Storelight II. Dit handige verlichtingssysteem kan perfect afgestemd worden op uw zonwering en bestaat uit 4 of 5 halogeenspots (20 W), die elk in alle richtingen kunnen draaien. Zo zijn de inbouwspots 355° verdraaibaar en 60° kantelbaar. Het systeem is verkrijgbaar in lengtes van 2,5 of 3,5 meter.


Harol - Storelight-II verlichting verwarming terras en windscherm SL 400

De esthetisch ogende kast is vervaardigd van gelakt aluminium en kan je krijgen in alle RAL-kleuren. Handig: de spots trekken ’s avonds geen hinderlijke insecten aan.
Speciaal voor de koudere periodes – of tuinfeestjes tot in de vroege uurtjes… – bestaat er een variant met ingebouwde verwarming. Deze versie heeft een infrarood warmtestraler (2000 Watt). Als het te fris wordt, zet je gewoon de schakelaar aan. In een mum van tijd heb je het dan aangenaam warm, met een stralingsbereik van 16 m_.
Daarnaast ontwikkelde Harol nog een derde versie van de Storelight II, die licht en verwarming combineert. Deze versie heeft bijkomend twee infrarood warmtestralers (1400 Watt) en 3 spots (20 W). Ideaal voor wie graag het maximum haalt uit de nazomer!

Prijzen vanaf 258 euro exclusief btw & plaatsing.

Zijdelings windscherm en zonnescherm SL400
In de najaarsmaanden komt een zijdelings scherm ook goed van pas. In combinatie met een terrasoverkapping tover je in een handomdraai je terras om in een leuke én budgetvriendelijke ‘buitenruimte’. Ook kan je het scherm om het even waar in de tuin plaatsen, als bescherming tegen te veel wind of zon.


Harol - Storelight-II verlichting verwarming terras en windscherm SL 400

De elegante efficiëntie van de SL400 maakt het scherm erg flexibel. Zo kan je optimaal en in alle privacy genieten van een zalige nazomer. Het uitrolbaar doek wordt opgespannen door een trekveer, met kinderslot voor extra veiligheid.


Harol - Storelight-II verlichting verwarming terras en windscherm SL 400

Bovendien hebt u de keuze tussen een rechte en een schuine variant. Deze laatste is erg handig wanneer u bijvoorbeeld de SL400 als optimale zijdelingse afsluiting wilt gebruiken in combinatie met een zonnescherm.

Prijs vanaf 488 euro exclusief btw & plaatsing.Bron: Harol Datum: 18-09-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 37°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners