Zonwering en sfeerschepper in één

Zonwering en sfeerschepper in één

     

Haal meer uit je zonwering: onder dat motto lanceert HAROL het innovatieve BX270 knikarmscherm met ledverlichting: zonwering overdag, sfeerschepper na zonsondergang! Ondanks de grote overspanbare oppervlakte blijft het design van de kast opvallend slank en compact, ideaal voor de hedendaagse bouwstijl.

Zonwering Harol BX270 met knikarmscherm en met ledverlichting

Het knikarmscherm BX270 kan een breedte van 6 m overspannen met 2 armen (7 m met 3 armen en tot 12 meter op 4 armen) bij een maximale uitval van 3,5 m. Ondanks die afmetingen zit het scherm – veilig beschermd tegen vuil en weer - in een ultracompacte kast van amper 16 cm, waardoor het geheel zich discreet integreert in de gevel. Met alle RAL- en krasbestendige structuurlakkleuren stem je de kastkleur bovendien helemaal af op je buitenschrijnwerk.


Zonwering Harol BX270 met knikarmscherm en met ledverlichting

Zonwering na zonsondergang?
Om optimaal te genieten van je terras, is het BX270 zonnescherm nu verkrijgbaar met ledverlichting (680 lumen/m). Overdag ben je beschermd tegen de overdadige zon, ’s avonds zorgt het warme, dimbare licht voor een sublieme sfeer. De ledstrip strekt zich uit over de volledige breedte van het scherm en kan zowel in open als gesloten stand van het scherm gebruikt worden.


Zonwering Harol BX270 met knikarmscherm en met ledverlichting

Stijlvolle aankleding
HAROL rust zijn knikarmschermen uit met schimmelwerend en vuilafstotend acryldoek. Een speciale behandeling zorgt ervoor dat de doeken jarenlang stralend blijven, met een ruime keuze aan kleuren en designs (blokken, fantasiestrepen, ...) In de voorlijst van het scherm werd een subtiel gei?ntegreerde waterafvoer verwerkt. Optioneel is er een volant voor extra schaduw en zon-, wind- en regenautomaat verkrijgbaar.

• Prijs BX270 met optie ledverlichting: Breedte 4m x 3m uitval = 3.011,92 euro (elektrisch – alle ral- en structuurlakkleuren aan standaardprijs , exclusief btw en montage)
Bron: Harol Datum: 30-03-2015

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners