Van 0°C tot 100°C in 1 seconde

Van 0°C tot 100°C in 1 seconde

   

Ogenblikkelijk koud, warm of kokend water op elk moment, Grohe heeft een keukenkraan ontwikkeld die dat kan: de nieuwe Grohe Red.

Grohe Red - Instant kokend water met Childlock en CoolTouch

Grohe Red levert instant tijdswinst, meer dan om het even welke andere keukenkraan. Water koken of verwarmen doe je dagelijks en is tijdrovend: telkens gaan er minuten voorbij voordat water uiteindelijk kookt.

Het is zeer praktisch mocht het kokend water gewoonweg onmiddellijk uit de keukenkraan stromen, zonder wachttijd. Grohe Red tracht hiervoor de oplossing te bieden.


Grohe Red - Instant kokend water met Childlock en CoolTouch

Er is een sterke tendens om weer thuis te koken, vrienden uit te nodigen en samen te eten. Op die gezellige momenten zitten we graag aan tafel. Dankzij Grohe Red staat je pastagerecht sneller op tafel of dien je thee op in een oogwenk.

Meteen kokend water op elk ogenblik van de dag
De combi boiler van Grohe Red zorgt ervoor dat er onmiddellijk kokend water beschikbaar is. De boiler is compact, ziet er mooi uit en past onder elke standaard gootsteen. Er staat steeds tot 6 liter kokend water of tot 15 liter water van 50°C ter beschikking van de gebruiker. Als de voorraad kokend water op is, heeft de boiler slechts 30 minuten nodig om weer volledig gebruiksklaar te zijn.


Grohe Red - Instant kokend water met Childlock en CoolTouch

Veilig dankzij Grohe ChildLock en Grohe CoolTouch
Grohe Red verschaft zowel kokend als gewoon kraantjeswater. Het kraantjeswater wordt zoals bij een ééngreepsmengkraan geregeld met de handgreep.
De bediening van de regeling voor heet water verloopt in twee stappen: eerst trek je de bedieningsknop uit en vervolgens draai je de knop om. De veiligheid van deze greep met Grohe Childlock werd bevestigd door een onafhankelijk instituut. Verder is het kraanlichaam ook thermisch geïsoleerd dankzij het Grohe CoolTouch principe: de buitenkant van de uitloop blijft aanraakbaar (niet ter hoogte van de mousseur), ook bij gebruik van kokend water !Bron: Grohe Datum: 04-09-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 12°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners