GROHE configurator voor de ideale keukenkraan

GROHE configurator voor de meest geschikte keukenkraan

    

Op zoek naar een eigen waterbron voor gekoeld, gefilterd en (niet-) bruisend water, of toch liever kokend water rechtstreeks uit de kraan? Of de twee naast elkaar? De nieuwe GROHE Watersystemen Configurator helpt bij de zoektocht naar de meest geschikte keukenkraan.

Met de antwoorden op een paar eenvoudige vragen vindt de configurator het watersysteem dat perfect aansluit bij de eigen verwachtingen. Met de GROHE Red kraan voor kokend water en de GROHE Blue Home voor gekoeld en gefilterd plat, licht bruisend of bruisend water in zijn gamma, kan GROHE elke gebruiker de gewenste oplossing bieden.


Eigen watersysteem ontwerpen

Dankzij de nieuwe Watersystemen Configurator van GROHE is de zoektocht naar de ideale keukenkraan, of een combinatie van kranen, voortaan kinderspel. Er hoeven slechts een paar vragen beantwoord te worden om het GROHE watersysteem te vinden dat perfect aansluit op de eigen noden en wensen.
Om de configurator te starten, verduidelijkt de gebruiker eerst of er een koud en warm watervoorziening is in de keuken. Daarna geeft hij aan naar wat hij op zoek is: kokend heet water voor het bereiden van voedsel en dranken, gekoeld en bruisend water om te drinken of de combinatie van de twee. Eenmaal de keuze gemaakt, helpt GROHE de gebruiker verder op weg naar het perfecte voorstel voor de eigen keuken.


Nooit meer wachten

We leven in een wereld die razendsnel gaat. Een taxi oproepen, avondeten bestellen, een berichtje verzenden... De klus is geklaard in een paar seconden. Maar voor fris, bruisend water is het aanschuiven in de rij van de supermarkt. Ook op die kop warme thee ’s avonds is het minutenlang wachten.
De GROHE Red en de GROHE Blue Home brengen hier verandering in. Dankzij de GROHE Blue Home stroomt er rechtstreeks lekker gekoeld en bruisend water uit de kraan en de GROHE Red zorgt onmiddelijk voor kokend heet water.


Bron: Grohe Datum: 15-12-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners