Voortaan geen verkleurde voegen meer

Voortaan geen verkleurde voegen meer

   

Koffie, wijn, etensresten, kalkafzetting: een tegelvloer - en dan vooral de voegen - krijgt heel wat te verduren. Om definitief komaf te maken met lelijke verkleuringen of zelfs schimmel, komt het Belgische OMNICOL met een nieuwe epoxymortel op de proppen, in samenwerking met de Amerikaanse fabrikant Laticrete. Neem de proef op de som aan de OMNICOL stand!

Geen verkleurde voegen meer met Omnicol Epoxymortel met Laticrete

Verkleurde of beschimmelde voegen zijn een gekend probleem in industriële natte ruimtes zoals wasstraten, grootkeukens, wellnesscentra, enzovoort. Maar ook in de particuliere keuken, badkamer of op het terras steekt het euvel vaak de kop op. Bovendien is het geen doe-het-zelfwerk, want 2-componenten epoxy is bijzonder stug in de verwerking, en resten blijven meteen en hardnekkig op het tegelwerk plakken.


Geen verkleurde voegen meer met Omnicol Epoxymortel met Laticrete

“Die tijd is voorbij”, zegt Wim Strobbe van Omnicol, de Benelux marktleider in de sector. “Samen met onze Amerikaanse partner Laticrete brengen we een 3-componenten epoxymortel op de markt die een hoogwaardig resultaat geeft, op een schone én gebruiksvriendelijke manier. Dit dankzij een compleet nieuw concept. Voor het eerst maken we gebruik van 3 componenten, een basisproduct (hars en een verharder), aangevuld met gekleurd zand als derde component.”

Deze nieuwe generatie voegmortel, PROF 123 Omnifill, is 100% kleurvast, waterdicht en bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën, ook die van schoonmaakproducten. Ideaal dus voor toepassing in natte ruimtes als badkamers, zwembaden, keukens, wasstraten en noem maar op. En die - anders dan de klassieke 2-componentenepoxy – zich heel makkelijk laat verwerken. “Ook de handelaar doet zijn voordeel met de langere stockagetijd. Het basisproduct blijft 24 maanden houdbaar, de kleurcomponent onbeperkt.”


Geen verkleurde voegen meer met Omnicol Epoxymortel met Laticrete

Unieke systeemgarantie door werfbegeleiding
Zekerheid over de kwaliteit en het eindresultaat levert Omnicol via een unieke projectbegeleiding. “Dit product is een primeur in de markt, en daar willen we een gepaste service bij bieden. Via een duidelijk 4 stappenplan, van conceptfase tot uitvoeringscontrole, kan de aannemer een beroep doen op een professioneel advies op de werf. Onze kennis wordt optimaal gekoppeld aan de ervaring van de uitvoerder. Zo winnen we tijd en minimaliseren we fouten en kosten voor beide partijen.”


Geen verkleurde voegen meer met Omnicol Epoxymortel met Laticrete

Het Belgische Omnicol is gekend vanwege zijn innovatieve lijmtechnieken, denk maar aan het revolutionaire verlijmen van bakstenen in de bouw. Omnicol heeft op dat vlak tal van nationale en internationale referenties op zijn naam staan, zoals van het MAS, het Koning Boudewijnstadion tot het Tate Modern Museum in Londen.

PROF 123 Omnifill is verkrijgbaar in meer dan 300 speciaalzaken, tegelhandelaars en de bouwmaterialenhandel in België in 24 kleuren.
Prijs: 79 euro incl. btw voor een volledige set van 5,2 kg.Over Omnicol
Omnicol is als Belgisch fabrikant een pionier in de ontwikkeling, productie en vermarkting van zeer hoogstaande lijmmortels. Daarnaast biedt het bedrijf een breed assortiment aan van lijmen en andere materialen voor de fixatie van tegels en natuursteen, waterdichting en geluidsdemping van vloercontactgeluid. Als marktleider in de Benelux wordt er iedere dag een oppervlakte van zowat 40 voetbalvelden verwerkt met de producten van Omnicol. Het bedrijf is dan ook gekend tot ver over de landsgrenzen. Momenteel stelt Omnicol meer dan 60 mensen rechtstreeks tewerk in België en Nederland. Zij zorgen ervoor dat de producten hun weg vinden naar de betere speciaalzaken voor bouwmaterialen en tegelhandelaars. Dit dealernetwerk bestaat in België alleen al uit 300 Omnicol-verdelers.
www.omnicol.euBron: Omnicol Datum: 04-01-2014

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners