François Bettens aangesteld als Algemeen Directeur

François Bettens aangesteld als Algemeen Directeur ad interim Vlaams EnergieBedrijf

   

François Bettens is op 1 september officieel gestart als Algemeen Directeur ad interim van het Vlaams EnergieBedrijf. Hij zal de strategie-oefening van het Vlaams EnergieBedrijf begeleiden en de organisatie voorbereiden op de komst van de nieuwe algemeen directeur.

Begin juli hebben de Raad van Bestuur en Dirk Meire beslist een einde te stellen aan de samenwerking. Het Vlaams EnergieBedrijf wilt nu de tijd nemen om de nodige strategische focus en organisatiestructuur uit te tekenen en om daarna op zoek te gaan naar leidinggevende vrouw/man met de gepaste competenties voor het VEB van de toekomst.

Voorzitter Bart Huybrechts: “De Raad van Bestuur zocht een ervaren manager om het VEB-schip op koers te houden en om strategisch en organisatorisch de basis te leggen voor het groeitraject waar het VEB voor staat en vond het gewenste profiel in de persoon van François Bettens.”

François Bettens heeft zijn sporen als transitiemanager en change manager al uitgebreid verdiend. In het verleden stond hij bijvoorbeeld in voor structurele veranderingen bij het Wit-Gele Kruis en de fusie bij Vlaams-Brusselse Media (Bruzz).

François Bettens: “Ik kijk er naar uit om samen met het team te zorgen voor de groei en bloei van het Vlaams EnergieBedrijf. Voor de brede waaier van overheidsorganisaties willen wij dé professionele energiepartner zijn voor minder euro’s en minder CO2.”

Bron: Vlaams EnergieBedrijf Datum: 21-10-2016

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners