Buitengewoon douchemoment met Hansgrohe PowderRain

Een buitengewoon douchemoment met Hansgrohe PowderRain

   

Het dagelijkse leven verandert en dus ook onze gewoonten. In ons soms hectisch leven zijn de ontspanningsmomenten korter, maar ook steeds intenser. Deze intense beleving is wat Hansgrohe belooft met zijn nieuwe douche-innovatie: PowderRain. Vorm een alledaags douchemoment om tot een bijzondere ervaring en ontsnap aan de dagelijkse bekommernissen dankzij de microfijne druppels van PowderRain, die het lichaam omhullen in een ware watercocon.

Een nieuwe douche-ervaring dankzij microfijne druppels

PowderRain geeft een behaaglijk gevoel zoals dat van een fijne zomerregen. De innovatie van deze nieuwe douche bevindt zich in de straal. Deze bevat namelijk een technologie van microfijne druppels die resulteert in een veel fijnere straal dan die van traditionele douches. Elke afzonderlijke nop heeft zes fijne openingen die de microdruppels vederlicht op de huid laten terechtkomen. Met zijn zachte microstralen biedt PowderRain een zintuiglijke douche-ervaring en een waar ontspanningsmoment.

Dankzij de drie straalsoorten, tussen welke gemakkelijk kan worden geschakeld aan de hand van de Select-technologie, biedt deze nieuwe douche aan elke gebruiker een ervaring op maat: 

  • PowderRain: uitzonderlijke douche-ervaring dankzij de microdruppels;
  • Rain: een krachtige en oppeppende straal voor een snelle dagelijkse douche;
  • Whirl: een geconcentreerde massagestraal om de spanning weg te nemen en om de huid en de spieren doelgericht te stimuleren en te verstevigen.


Een technologie met vele voordelen 

Deze innoverende technologie ontwikkeld door Hansgrohe heeft zijn waarde bewezen. De straal van de nieuwe PowderRain is niet alleen een streling voor de huid, hij is ook bijzonder doeltreffend en spoelt douchegel en shampoo grondig af.

“Wat me het meest opvalt, zijn de weinige spatten”, vertelt een van de testers van het merk. Gezien de lichtheid waarmee de straal het lichaam raakt, worden die immers sterk verminderd, wat het reinigen van de douche en de wanden vergemakkelijkt. Tot slot kan dankzij de vermindering van het waterdebiet de besparing op de water- en energierekening gemakkelijk oplopen tot 20%.

Wie de PowderRain douche probeert, wil al snel geen andere douche meer! De PowderRain wordt gedemonstreerd op de stand van Hansgrohe op Batibouw
 
PowderRain is vanaf nu beschikbaar vanaf € 105 exclusief BTW


Bekijk de werking in deze video:Bron: Hansgrohe Datum: 14-11-2018

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners