Nieuwe moderne gaskachel ASTRO4GAS

Nieuwe moderne gaskachel ASTRO4GAS

    

De Dovre ASTRO4gas biedt u alle comfort van een gasverwarming met een hoog rendement, gecombineerd met de uitstraling en het vlammenbeeld van een houtkachel.

Dovre ASTRO4gas gaskachel voor gasverwarming

De gezelligheid en gemak van een gaskachel Houdt u van de sfeer die een houtkachel brengt, maar ziet u er tegenop om steeds brandhout te moeten transporteren? Dan zal de Dovre ASTRO4 gaskachel u veel plezier bieden. Gaskachels leveren de gezelligheid van het houtvuur zonder zorgen.


Dovre ASTRO4gas gaskachel voor gasverwarming

Optimaal zicht op het vlammenbeeld
Het grote frontale vensterglas en de 2 hoge zijvensters geven een perfect zicht op het regelbare vlammenspektakel en dit rondom het toestel tot een hoek van 240°. ASTRO4gas komt in een uitvoering met poot (/P) of met doorlopende brede voet (/WB).

Gebruiksvriendelijke en eenvoudige bediening
De brandstof wordt moeiteloos aangevoerd en de warmteafgifte is perfect regelbaar met de thermostatische afstandsbediening. Dat kan zowel met automatische timer als handmatige bediening.


Dovre ASTRO4gas gaskachel voor gasverwarming

Eigentijds design, hoog rendement
Met zijn strakke hedendaagse vorm past de ASTRO4 gas in elk interieur en geeft uw woning een behaaglijk warme sfeer in barre koude dagen. Met ASTRO4gas geniet u van een hoog rendement van 87% en een vermogen van 7 kW. Hiermee verwarmt dit vrijstaande gastoestel een ruimte tot 140 m_ met een laag gasverbruik van 1 m_/hr (G20). Gietijzeren gaskachels hebben een lange levensduur en vragen weinig onderhoud.


Dovre ASTRO4gas gaskachel voor gasverwarming

Tal van mogelijkheden voor schouwaansluiting
Deze gaskachel heeft een gesloten verbrandingssysteem. De verbrandingslucht wordt direct van buiten aangevoerd via het concentrisch rookkanaal door de gevel of door de schouw. U kunt Astro4gas bovenaan of achteraan aansluiten op uw bestaande schouw. Heeft uw woning geen schouw, dan kan het toestel voorzien worden van een dubbelwandige schouwbuis.

Specificaties voor ASTRO4 gas:

  • Type toestel: C11, C31 (gesloten systeem)
  • Belasting: 8 kW
  • Nominaal vermogen: 7 kW
  • Rendement: 87 % (HR+ label)
  • Afstandsbediening: met thermostaat
  • Gasaansluiting: 3/8”
  • Rookgasafvoer: boven- en achteraansluiting
  • Dubbelwandig 100/150, systeem Metalotherm of Muelink & GrolBron: Dovre Datum: 19-12-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners