Webshop douchegoten vloerafvoerputten

Webshop douchegoten vloerafvoerputten

   

Gedaan met die traditionele douches met overbodige en zelfs gevaarlijke opstapjes. Nu is er de betegelde inloopdouche, instapvriendelijk, makkelijk in onderhoud en moderner dan ooit. Tijd voor een volstrekt nieuwe douchebeleving.

Aco start met een webshop voor douchegoten en vloerafvoerputten

Voor een stijlvolle aankleding van de inloopdouche bracht ACO het trendy ‘ACO Douche’ gamma met douchegoten en vloerafvoerputten uit. Het inox materiaal staat garant voor een onberispelijke hygiëne. Ons basisgamma bestaat uit de ‘Showerline Oriënteerbaar’, ‘360°’ en ‘Standaard’.

Binnen het meer luxueuze gamma ‘Top Showerline’ douchegoten, laat ‘ACO Douche’ esthetiek en efficiëntie in elkaar overvloeien. De hoogglansafwerking en de diverse designs zijn heuse blikvangers. U kan kiezen uit 5 inox roosters, 1 volle en 1 betegelbare inox afdekking en 3 glasafdekkingen. Ze bieden iets extra dat niemand koud laat en doen uw badkamer klasse uitstralen. De douchegoten zijn vlot te installeren, te onderhouden en het water vloeit probleemloos weg. Kortom, dit gamma maakt u het leven een heel stuk eenvoudiger.

De designroosters van de ‘Top Showerline’ kunnen voorzien worden van ‘Lightline’ LED’s, verkrijgbaar in 4 kleuren (blauw, rood, groen en een ‘regenboog’-uitvoering). Sensoren zorgen ervoor dat de LED-modules, die perfect in de douchegoot passen, oplichten zodra er voldoende water in de goot stroomt.
Eens de kraan dichtgedraaid, doven de LED’s. U hoeft ze slechts een keer om de 6 maanden (met de bijgeleverde lader) op te laden.

Om op het vlak van design alles op elkaar af te stemmen, gebruikte ACO de roosters van de ‘Top Showerline’ als inspiratiebron voor de look van een nieuwe reeks vloerafvoerputten. ‘Top Showerpoint’ pakt uit met 4 inox roosters, 1 betegelbare en 3 glasafdekkingen. De designroosters zijn ook hier te combineren met een LED-verlichting. We krijgen dus een harmonieus uitzicht als een douchegoot en een vloerafvoerput in eenzelfde ruimte geplaatst worden.

Na het douchen is het tijd om zich af te drogen. Een klein handdoekje op de grond, dat moet voorkomen dat heel de badkamer nat wordt, is niet bepaald het summum van comfort. Daarom is de overgang van de douche naar de badkamer minstens even belangrijk als de rest. ACO stelt de ‘Top Shower Walk-in’ voor die dienst doet als afdroogzone voor de inloopdouche. Dit concept bestaat uit een onderlichaam uit inox en een esthetisch rooster uit exotisch hardhout met strakke lijnen. Het concept werd overigens bekroond met de prestigieuze ‘IF product Design Award’.


Aco start met een webshop voor douchegoten en vloerafvoerputten

Vanaf januari 2012 start ACO met een online besteldienst. Kies en bestel uw product uit het ‘ACO Douche’ gamma via de webshop www.douche-shop.be en haal het op in het afhaalpunt van uw keuze.Bron: ACO Datum: 29-01-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners