Eigenzinnige designhaarden van Dik Geurts

Eigenzinnige designhaarden van Dik Geurts

    

Voor liefhebbers van een houtvuur heeft Dik Geurts een ruime collectie designhaarden. Niet alledaagse haarden die in elke woonkamer garant staan voor gezelligheid en warmte. Een mooi voorbeeld is de Bora Flex met een opvallende, flexibele afvoerpijp. Of de Yuna hanghaard met zijn taps toelopende vorm.

Designhaarden Dik Geurts - Bora Flex

Dik Geurts heeft een unieke kijk op de symbiose tussen interieur en architectuur. In nauwe samenwerking met gerenommeerde designers worden sfeervolle haarden ontworpen met een eigenzinnige en smaakvolle styling. De Dik Geurts houtkachels onderscheiden zich door een bijzonder ontwerp en materiaalgebruik.

Bora Flex
De geribbelde afvoerpijp van de Bora Flex zorgt voor een ultiem design. De houtkachel, in antraciet of zilvergrijs, kan vrijhangend aan het plafond worden bevestigd. Er is ook een draaibare uitvoering. Kees Marcelis tekende voor het ontwerp van een bijzondere eenvoud. Zijn sterke lijnenspel geeft de haard rust, kracht en karakter.


Designhaarden Dik Geurts - Bora Flex

Yuna
Mark Morsch ontwierp de Yuna hanghaard van Dik Geurts. De taps toelopende vorm en de afgeronde hoeken geven de houtkachel, met een zeer hoog rendement van 91%, een slank en elegant uiterlijk. Het grote glasraam geeft een optimaal zicht op het vuur. Door het uitschuifbare bovendeel is de haard geschikt voor diverse plafondhoogtes.


Designhaarden Dik Geurts - Yuna

Vrouwen in Oeganda steunen
Met de aanschaf van een Dik Geurts haard steunen consumenten een goed doel. Met het project ‘Voor u een haard, voor haar een toekomst’ wordt een deel van de opbrengst van de verkoop gebruikt om vrouwen in Oeganda een microkrediet te verstrekken voor het opstarten van een bomenplantage. Dik Geurts heeft hiervoor een samenwerking met SYPO.


Over Dik Geurts
De naam ‘Dik Geurts’ is sinds de oprichting van het bedrijf in 1981 uitgegroeid tot een begrip in de haardenwereld. Dik Geurts biedt een breed assortiment designhaarden, houtkachels, inzeten inbouwhaarden. Milieuvriendelijke, niet alledaagse haarden die uitblinken in bedieningsgemak. Sinds 2007 maakt Dik Geurts onderdeel uit van DRU Verwarming B.V., met eigen vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittannië.
Prijzen: Dik Geurts Bora Flex € 3.140,- en Dik Geurts Yuna € 3.545,-Bron: Dik Geurts Datum: 16-03-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners