Delta light toont twee nieuwkomers

Delta light toont twee nieuwkomers

     

Met de nieuwe armaturen You-Turn On en de Tweeter toont Delta Light een vooruitblik op Interieur 2012 (20 – 28 oktober, Kortrijk). Twee innovatieve creaties, ontworpen voor een maximale flexibiliteit en een zo laag mogelijk energieverbruik. Voor andere nieuwigheden 2012-2013 is het nog even afwachten tot 20 oktober.

Delta Light Verlichting

Tweeter - Een knappe kop in het plafond
Tweeter is één van de meest opvallende nieuwkomers in het Delta Light-assortiment. Een klassieker in wording. Verkrijgbaar als inbouw- en opbouwarmatuur voor het plafond, introduceert Tweeter een geheel nieuwe kijk op flexibiliteit. Zowel inzake techniek als wat de gebruiksmogelijkheden betreft.

Heel praktisch – en een interessante nieuwigheid – is het ERS of Excentric Rotation System (octrooi aangevraagd). Beide versies hebben een asymmetrisch scharniergewricht om het armatuur in een vloeiende beweging te draaien en kantelen. En dat onder de meest extreme hoeken.


Delta Light Verlichting - Tweeter

Als inbouwarmatuur gaat Tweeter naadloos op in zijn omgeving. De voorkant van de spot is identiek aan die van het opbouwarmatuur. Aanpassen en bijregelen is kinderspel. Ook handig: een dubbele behuizing voorkomt inkijk in het plafond. En de beweegbare binnenkant laat toe om de verlichting optimaal af te stemmen op alle mogelijke behoeften. Veel meer nog dan alleen een verbluffende techniek biedt Tweeter ook esthetische verfijning. Rond de centrale led zit een aureool: een cirkelvormig licht, gebaseerd op Delta Lights gloednieuwe Oreo-principe.

Door het Excentric Rotation System kun je Tweeter alle kanten op richten. Zonder compromissen inzake bruikbaarheid. De techniek is zo ontworpen, dat hij het licht nooit hindert. Welke hoek je ook kiest, er is altijd een volle lichtstraal. Interessant voor het creëren van een gezellig effect met strijklicht op de wand. Tweeter is verkrijgbaar met leds en met halogeen- of ontladingslampen. Als inbouwmodel is hij geschikt voor residentiële en commerciële toepassingen.


Delta Light Verlichting - Tweeter On

Tweeter On is zuinig zonder aan kwaliteit in te boeten. Een stijlvolle verschijning met een meerwaarde voor zijn omgeving. Het armatuur is beschikbaar als enkele of dubbele spot, met Delta Lights unieke Reo led array technology (met meerdere leds in een matrixopstelling). Zo vormt hij een mooi alternatief voor 50 watt halogeenlampen. Evenveel licht – even warm ook – maar met een verbruik van slechts 12 watt. De inbouw- en opbouwmodellen, zijn zo ontworpen dat de behuizing alle warmte keurig afvoert, zodat de leds makkelijk tot 50.000 branduren halen.

Tweeter oogt opvallend en toch elegant. Hij past in elk interieur en verleidt met zijn nobele vorm en groot aanpassingsvermogen. Een schitterend en praktisch ontwerp, verfijnd tot in de puntjes.

Richtverkoopprijs:
- Tweeter vanaf 98,94 EUR, exclusief btw
- Tweeter On vanaf 248,90 EUR, exclusief btw


You-Turn On - Geef je verlichting een nieuwe draai
Niet eens zo lang geleden schitterde You-Turn voor het eerst op de Interieur Design Biënnale (oktober 2010). Maar ondanks zijn nog prille leeftijd, wist hij al vijf internationale designprijzen te winnen: de Red Dot Design Award 2012 en 2011, de iF Design Award 2011, de Delta Award 2011 en de Good Design Award 2010.

De You-Turn wordt alom geloofd omwille van zijn nooit eerder geziene veelzijdigheid. En juist dat succes maakt dat de familie wordt uitgebreid. Een volledige reeks oplossingen voor plafondopbouw, rails, en als speciale module voor gebruik met de Splitline.


Delta Light Verlichting - You Turn On

Net als het origineel - een inbouwmodel - kun je de nieuwe You-Turns tot 90° kantelen en 350°roteren. Kwestie van ze perfect af te stemmen op hun omgeving. En met een naam als deze hoeft het niet te verwonderen dat You-Turn ontworpen is om ermee te “spelen”, tot de juiste positie gevonden is.

De You-Turn voor opbouw en gebruik op rails, hebben een unieke vorm: rond vanonder, rechthoekig vanboven. Alle schroeven zijn weggewerkt. De You-Turn On is verkrijgbaar in twee hoogten en met diverse lichtbronnen: led, halogeen en ontladingslampen.

Richtverkoopprijs:
- You-Turn On vanaf 228,38 EUR, exclusief btw
- You-Turn inbouw vanaf 106,68 EUR, exclusief btwBron: Delta Light Datum: 11-07-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners