Delta Light stelt nieuwe catalogus voor - The Ligh

Delta Light stelt nieuwe catalogus voor - The Lighting Bible 8

Van bij het prille begin stond het toekomstgerichte Delta Light in het teken van innovatie. Eén blik op het gamma en je begrijpt meteen dat innovatie de voornaamste drijfveer is bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Al even belangrijke waarden zijn creativiteit, duurzaamheid, functionaliteit en, uiteraard, kwaliteit.

Delta Light stelt nieuwe catalogus voor - The Lighting Bible 8

Van bij het prille begin stond het toekomstgerichte Delta Light in het teken van innovatie. Eén blik op het gamma en je begrijpt meteen dat innovatie de voornaamste drijfveer is bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Al even belangrijke waarden zijn creativiteit, duurzaamheid, functionaliteit en, uiteraard, kwaliteit.

Delta Light - Lighting Bible 8

Delta Light® pakt nu uit met de achtste uitgave van The Lighting Bible®.

Dit referentiewerk voor verlichting verscheen voor het eerst in 1997 en bevat alle nieuwe producten van Delta Light®, samen met het bestaande gamma. Met meer dan 2.665 producten en bijna 600 foto's van reële projecttoepassingen, heeft The Lighting Bible® een tweeledige bedoeling: enerzijds is het een praktisch en 'gewichtig' vademecum, anderzijds een onmisbaar hulpmiddel, 720 pagina’s dik met technische informatie en sfeervolle inspiratie.

Een "zuivere blauwe" cover…

Blauw / bn.
1. afgeleid van de kleur van de heldere hemel of de zee op een mooie dag

Zuiver / bn.
1. Proper - 2. Helder - 3. informeel: volledig


Foto: Delta Light


Voor de cover van de nieuwe catalogus koos Delta Light® voor zuiver blauw.
Waarom? Wel, eerst en vooral: blauw is de nieuwste modetrend. Modetijdschriften benadrukken dat “het nieuwe zwart blauw is… in al zijn tinten”. Daarnaast verwijst zuiver blauw ook naar de zee, eindeloos in al zijn mogelijkheden. Eindeloos in verschillende domeinen, een eindeloos gamma nieuwe en bestaande toestellen, een uitgebreide keuze aan lichtbronnen, een ruim assortiment aan combinaties…

Buiten blauw… binnen groen
Delta Light® heeft ook oog voor het milieu. Duurzaamheid is één van de belangrijkste waarden die het bedrijf onderschrijft. The Lighting Bible® 8 werd dan ook gedrukt op PEFC-papier. PEFC bevordert duurzaam bosbeheer via onafhankelijke boscertificering. Zo biedt de organisatie kopers van hout- en papierproducten de nodige ecologische garanties.

Niet alleen het papier van The Lighting Bible® 8 is groen, talrijke producten kregen ook het nieuwe eco-logo. Zo herkennen architecten, ontwerpers en kopers onmiddellijk alle toestellen die beschikbaar zijn met energiebesparende lampen: LED, fluorescentie en gasontladingslampen.

Nieuwe ontwerpen / nieuwe kleuren / nieuwe toepassingen
Delta Light® stelt bijna 900 nieuwe referenties voor in The Lighting Bible® 8. In alle hoofdstukken werd het productgamma uitgebreid met tal van aantrekkelijke nieuwe ontwerpen. Speciale aandacht ging daarbij uit naar de uitgebreide productgamma's voor de badkamer, buitenverlichting en technische toepassingen, waardoor het aanbod vollediger is dan ooit.

In onze gehaaste maatschappij is de badkamer geëvolueerd naar een plek waar we tot rust komen en ontspannen. Een badkamer met een aangename en rustgevende inrichting, gericht op individuele wellness én met aangepaste verlichting, is dan ook erg in trek. Het nieuwe gamma aan verlichtingsarmaturen voor de badkamer (met een IP-waarde van minstens 44) biedt hierop een perfect antwoord: technisch geavanceerde producten in een aantrekkelijk design.

Als structuurlak heeft Delta Light® de nieuwe kleur grijsbruin ontwikkeld. Deze exclusieve kleur verspreidt de buitenverlichting op ideale wijze in haar natuurlijke omgeving en werd geïntroduceerd in het nieuwe gamma buitenverlichtingstoestellen. Ook verschillende bestaande producten zijn voortaan beschikbaar in deze nieuwe kleur.


Foto: Delta Light


Nieuwe en handige indeling
In vergelijking met de 7e editie werd de indeling van The Lighting Bible® 8 volledig vernieuwd. Deze indeling is dan ook uiterst handig, niet alleen voor architecten, ontwerpers, kopers en installateurs, maar evenzeer voor groothandelaars en kleinhandelaars.

Er zijn drie verschillende niveaus waarop je kan zoeken naar een verlichtingsproduct:
1. binnen/buiten
2. plafond/muren/vloeren
3. inbouw/opbouw/ophang

Binnen elk hoofdstuk werden ook alle beschikbare soorten lichtbronnen samengebracht. Het nieuwe eco-logo geeft duidelijk de energiebesparende lampen aan.


Meer Info ? WWW.DELTALIGHT.COM

Bron: RCA
24/05/2009

Bron: RCA Datum: 24-05-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 28°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners