Delta Light met showroom in Amsterdam

Delta Light met showroom in Amsterdam

Delta Light, specialist in architecturale verlichting, opende afgelopen week in Amsterdam ‘The House of Light®’. Goed voor 400 m_ vernieuwende lichtoplossingen en lichtdesign, maar ook advies op maat, uitgebreide lichtplanning en hoogstaande opleidingen.

Delta Light - Showroom Amsterdam

In navolging van het hoofdkantoor in België, zal de showroom in Amsterdam als ‘The House of Light’ fungeren. Je kunt er niet alleen terecht voor inspiratie, maar ook voor alle informatie. Onder meer over de nieuwste technologieën, lichtoplossingen op maat van je project, technische ondersteuning van je lichtproject of een verkennende babbel.


Delta Light - Showroom Amsterdam

Daarnaast zal de ruimte regelmatig gebruikt worden als platform van creativiteit, met tentoonstellingen gerelateerd aan architectuur, kunst, design, fotografie of bijzondere projectmaquettes. Delta Light® wil ook seminaries organiseren, samen met verschillende gevestigde merken. Bedoeling is om inhoudelijk een meerwaarde te creëren en vernieuwende oplossingen aan te reiken – van trends over concrete applicaties tot technische info. Kortom, een inspiratiecentrum voor lichtoplossingen en veel meer.


Delta Light - Showroom Amsterdam

Tijdens de officiële opening op 1, 2 en 3 maart kregen de bezoekers liveart van ‘pencil paparazzi’-artiest Blue Logan, bekend om zijn artistieke schetstekeningen in de internationale wereld van kunst, design en mode. Met Amsterdam als tussenstop tussen New York en Hong Kong, vereeuwigde Blue Logan de gezichten van de bezoekers op de wanden van de showroom. Zijn werk is meteen ook de eerste tentoonstelling in de Delta Light®-showroom, te bewonderen tot eind april.


Delta Light - Showroom Amsterdam

Blue Logan bewerkte ook enkele nieuwe ontwerpen van Delta Light®, wat resulteerde in limited editions van de toestellen Husk en Magma. Deze zijn niet te koop, maar zullen de komende periode gebruikt worden als promotie-items.Bron: RCA Datum: 03-11-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners