Deceuninck lanceert Decalu en Tunal

Deceuninck lanceert Decalu en Tunal

       

In een snel veranderende bouwwereld moeten bouwmateriaalfabrikanten meer zijn dan ‘louter’ fabrikant en meer dan aanbieder van ‘louter’ een materiaal. Architecten, aannemers, installateurs, eindklanten… zijn immers steeds vaker op zoek naar een echte partner die conceptuele totaaloplossingen voor hun bouw- of verbouwproject aanbiedt. Voor Deceuninck vormt precies die trend de voedingsbodem voor zijn innovatieve gedrevenheid.

Precies daarom dat de wereldspeler sinds kort ook aluminium ramen en deuren (Deceuninck Decalu) en ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen (Deceuninck Tunal) aanbiedt, alsook een  nieuwe Aluroc-kleurencollectie voor deze 2 nieuwe oplossingen, die ‘Super Durable’ zijn en esthetisch perfect harmoniëren met de Decoroc-kleurencollectie voor de pvc-profielen van Deceuninck.


Deceuninck Decalu

Deceuninck is dit jaar 80 jaar jong en dynamischer dan ooit. De marktleider in bouwoplossingen volgt continu de marktendensen nauwgezet op, is constant op zoek naar mogelijke opportuniteiten en blijft permanent disruptief innoveren om 100% ‘futureproof’ te zijn. En die toekomst is aan de hybride oplossingen. Precies ook daarom dat Deceuninck met Decalu zijn huidig productportfolio uitbreidt met een nieuwe serie voor aluminium schrijnwerk. Aluminium profielen maken immers steeds meer gebruik van thermische onderbrekingen in kunststof om de isolatiewaarde te verbeteren. En kunststof, dat is toch al jaar en dag het terrein van Deceuninck?

Daarnaast kadert de stap naar aluminium raam- en deurprofielen helemaal in het engagement van Deceuninck op het vlak van design, innovatie en ecologie. De Deceuninck Decalu serie is beschikbaar in een ruim kleurenpallet. Voor de projectmarkt worden alle RAL-kleuren aangeboden, voor de particuliere markt pakt Deceuninck uit met haar nieuwe ‘Super Durable’ Aluroc-kleurencollectie. Aluminium heeft, net als pvc, een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en eveneens 100% recycleerbaar. Om ook op het vlak van isolatie topprestaties neer te zetten, voegt Deceuninck aan zijn Decalu-profielen – uiteraard met enorm veel kennis van zaken – kunststof en isolatiestrips toe.


Deceuninck Tunal

De tweede nieuwe telg binnen het Deceuninck-assortiment is Deceuninck Tunal: een volledig nieuw gamma ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen.

De meest recente ontwikkeling binnen het Deceuninck Tunal-gamma is de TunalTopNeo. Hiermee stelt Deceuninck een nieuw en uiterst kwalitatief toprooster voor. Het Deceuninck TunalTopNeo- ventilatierooster is opgebouwd rond een goed isolerende kern in pvc en wordt gekenmerkt door een afsluitklep binnenin het rooster die manueel en in 5 stappen regelbaar is. De regelbare klep zorgt voor gecontroleerde ventilatie en vermijdt in gesloten toestand dat koude lucht naar binnen komt. Verder is het Deceuninck TunalTopNeo-rooster verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en afwerkingen en zorgt zijn verdekte opstelling (achter slag) voor een elegante, verdoken plaatsing. Kortom: functionaliteit en esthetiek ten top!


Kleurharmonie

Qua kleur zijn de Deceuninck Decalu- en Tunalproducten beschikbaar in de speciaal samengestelde Aluroc-kleurencollectie.

Uniek aan de Aluroc-kleurencollectie is de duurzaamheid van elk van de kleuren. Alle kleuren zijn ‘Super Durable’, een belangrijkrijke eigenschap die zich onmiddellijk laat vertalen in een uitstekende resistentie tegen krassen en atmosferische vervuiling.

Om tot een perfecte kleurharmonie te komen werd een optimale kleurafstemming tussen de nieuwe  Aluroc-kleurencollectie voor de aluminium oplossingen van Deceuninck enerzijds en de bestaande Decoroc-kleurencollectie voor pvc-oplossingen van Deceuninck anderzijds. Deze afstemming zorgt voor een perfecte kleurharmonie binnen één en hetzelfde bouwproject.

Bron: Deceuninck Datum: 23-09-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 12°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners