Kleur uw huis met de online kleurensimulator

Kleur uw huis met de online kleurensimulator

    

Met de deuctone collectie biedt Deceuninck een ruime waaier aan kleuren voor ramen en deuren aan. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is het echter altijd bijzonder moeilijk in te schatten hoe de gekozen kleuren met de woning en de leefomgeving zullen samengaan.

Deceuninck Deuctone - Online Kleurensimulator voor ramen en deuren

Vandaar dat Deceuninck, in navolging van de bestaande deuctone- kleurendisplay, een online kleurensimulator introduceert. Het principe is even eenvoudig als geniaal: surf naar www.haalmeeruituwramen.be, laad een foto van uw (toekomstig) huis op, selecteer één van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren die Deceuninck aanbiedt en bewonder het oogstrelend resultaat.

Een kleurenpallet met dat beetje meer
Het kiezen van het ideale kleurenpalet voor een woning of beslissen welke kleuren ermee harmoniseren is niet eenvoudig. De Deceuninck deuctone- kleurencollectie werd speciaal ontworpen om de (toekomstige) huiseigenaar bij deze belangrijke beslissing te helpen.
Elke kleur uit het Deceuninck deuctone-assortiment heeft tal van kwaliteitstests ondergaan en beschikt over ATG technische goedkeuringen. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de UV-bestendigheid en kleurvastheid. Zo behouden de kleuren zelfs na verschillende jaren nog altijd de frisheid van de eerste dagen.


Deceuninck Deuctone - Online Kleurensimulator voor ramen en deuren

Pimp uw huis
Om een keuze te maken uit de ruime waaier aan kleuren en structuren die Deceuninck aanbiedt, bood de marktleider in pvc-profielen al een Deceuninck deuctone- kleurendisplay aan. Hiermee kunnen (ver)bouwers aan de hand van verschillende kleurplaatjes van ongeveer 4 op 30 cm de kleur van hun Deceuninck-ramen en -deuren maximaal op de afwerking van hun gevel afstemmen.
Om het keuzeproces nog te vergemakkelijken en om precies die kleur te kiezen, die perfect bij uw stijl, uw woning en de omgeving van uw woning past, gaat Deceuninck nu nog een stap verder en stelt de fabrikant online een heuse kleurensimulator voor. Deze laat toe om eenvoudig, snel en – bovenal - extreem waarheidsgetrouw de kleur van toekomstige (schuif)ramen en (schuif)deuren te simuleren. Voor nieuwbouw maar ook voor renovatie.

Haal meer uit uw ramen: kleur, energiebesparing en tot 250 euro korting
Bij het bouwen en renoveren van een woning moeten er naast esthetische keuzes ook belangrijke energetische en financiële keuzes worden gemaakt. Ook uit uw ramen en deuren kan u meer halen dan louter meer kleur. De ‘Haal meer uit uw ramen’-campagne die Deceuninck sinds vorig jaar voert, wil de consument duidelijk maken dat u naast kwalitatieve kleuren ook betere energieprestaties en een aantrekkelijke korting in de wacht sleept als u voor, ramen en deuren van Deceuninck in kleur kiest.


Deceuninck Deuctone - Online Kleurensimulator voor ramen en deuren

Inzake energie-efficiëntie en comfortverhogende eigenschappen scoren de pvc-ramen en deuren van Deceuninck immers bijzonder goed. Ze presteren standaard al beter dan de door de overheid opgelegde strenge energieprestatieregelgeving (EPB). Aan de ‘Haal meer uit uw ramen’-campagne is ook een aantrekkelijk ?nancieel voordeel verbonden: bij aankoop van minimaal 10 ramen in kleur krijgt de consument een energievoordeelcheque van 250 euro. Van 5 t.e.m. 9 ramen in kleur is dit 100 euro. Alle info en voorwaarden zijn terug te vinden op de campagnesite www.haalmeeruituwramen.be.Bron: Deceuninck Datum: 31-05-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 8°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners