Warmtebeeldcamera voor grondige energiediagnose

De warmtebeeldcamera voor een grondige energiediagnose

     

De energiediagnosedeskundigen van Total Energy Solutions beschikken met hun nieuwe warmtebeeldcamera voortaan over een bijkomend instrument om gebouwen te analyseren. Daarmee is Total Energy Solutions de ideale partner die niet alleen een oplossing kan bieden voor energieverlies, maar particulieren ook een diagnose bezorgt om hun energieprestaties te verbeteren.

In een woning ligt de oorzaak voor warmteverlies meestal op plekken waar verschillende elementen op elkaar aansluiten; denk maar aan ramen, deuren, gevels, of aan de thermische bruggen bij het plaatsen van isolatie. Om alle gebreken aan de isolatie en het verwarmingssysteem van een gebouw op te sporen beschikken de experten van Total Energy Solutions over een nieuwe warmtebeeldcamera. Daarmee kunnen ze slib in de radiatoren opsporen, vloerverwarmingsbuizen in kaart brengen en slecht geïsoleerd of afgedicht raamwerk detecteren. Verder maakt de camera ook een totaalbeeld van het dak om de isolatie en eventuele energieverliezen ervan na te gaan.

Dankzij de nieuwe camera worden voortaan ook vochtplekken, gebreken aan de vloerverwarming of plaatsen waar warmte verloren gaat in de analyse van Total Energy Solutions opgenomen. In functie van de energiediagnose krijgt de particulier die zijn woning renoveert en op zoek is naar meer thermisch comfort aangepaste oplossingen aangereikt.

Het merk Total Energy Solutions zal tijdens de verschillende najaarsbeurzen haar energiediagnose bij het grote publiek bekendmaken. “Onze rol bestaat erin de particulier te begeleiden doorheen alle nieuwe technologische ontwikkelingen in de wereld van energie, verwarming en isolatie”, aldus Jérôme Kervyn, afgevaardigd bestuurder van Greendis NV1. “Beurzen zoals BIS, Energie & Habitat en Energies+Construction bieden de ideale gelegenheid om de particulier een waaier van oplossingen voor te stellen die een antwoord bieden op isolatie-, verwarmings- of comfortproblemen in de woonomgeving, zonder zijn budget uit het oog te verliezen.”

Bron: Total Energy Solutions Datum: 07-10-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners