CIB lanceert vastgoedabc.be

CIB lanceert vastgoedabc.be

  

CIB Vlaanderen, de beroepsvereniging van Vlaamse vastgoedprofessionals, wil niet enkel haar leden ondersteunen maar wil ook de vastgoedconsument verder helpen. Daarom lanceert het CIB een website voor iedereen met vragen over vastgoedtransacties: vastgoedabc.be.

CIB lanceert de website vastgoedabc.be

Je wil je huis gaan verkopen of verhuren? Of je zoekt een nieuwe woning? Hoe begin je eraan? Er komt heel wat bij kijken ...
“Voor de consument zijn het beslissende momenten. Niet alleen financieel, maar een goede beslissing inzake vastgoed is vaak ook de basis voor een goed en gelukkig leven”, zegt Kristien Berkein, voorzitter van CIB Vlaanderen. “De vastgoedconsument moet dus met kennis van zaken kunnen beslissen. Kan hij dat op zijn eentje? Neen. Vastgoedtransacties worden steeds moeilijker. Het is niet omdat men her en der wel los rondslingerende informatie op de kop tikt, dat men een goede synthese maakt. Precies hierin schuilt de kracht van de vastgoedprofessional. Hij is een dienstverlener, die de klant in deze cruciale momenten van het (ver)kopen of het (ver)huren van een onroerend goed met raad en daad weet bij te staan.”

Om deze dienstverlening van de vastgoedmakelaar nóg meer te versterken en de consument met vastgoedplannen ook online op weg te helpen, lanceert CIB Vlaanderen www.vastgoedabc.be.

Op www.vastgoedabc.be vindt de consument de antwoorden die hem verder helpen met zijn vastgoedplannen. Enerzijds kan je op trefwoord zoeken in het uitgebreide vastgoedlexicon. Anderzijds krijg je een overzicht van de meest gestelde vastgoedvragen. Via de zoekmodule ‘Vind een vastgoedmakelaar in je buurt’ kan de consument in enkele muisklikken meteen ook een CIB-vastgoedmakelaar in zijn buurt vinden. En uiteraard is vastgoedabc.be ook aanwezig op Facebook en Twitter.”Bron: CIB Datum: 12-04-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 22°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners