Buitenverlichting met strakke lichteffecten

Buitenverlichting met strakke lichteffecten

    

Outdoor lifestyle wint aan belang. En daarin speelt buitenverlichting een grote rol. Maar voor je zomaar enkele tuinspots plaatst, denk je best na over je verlichtingsconcept. Specialist Delta Light heeft een uitgebreid assortiment om je buitenverlichting perfect af te stemmen op jouw verwachtingen. Opvallend voor 2012 zijn alvast de strakke lichteffecten.

Delta Light Buitenverlichting met strakke lichteffecten

Doordachte verlichting is bedoeld om het unieke karakter en de nuances van je tuin in de kijker te zetten. Elke tuin, maakt niet uit hoe groot of klein, heeft zijn eigen karakteristieken en zal pas goed verlicht zijn als je rekening houdt met het totaalconcept.

In zijn outdoor collectie combineert specialist Delta Light® eens te meer functionaliteit met sfeer en innovatie. Zo zorgt ledverlichting, in combinatie met een lens, vandaag voor strak afgelijnde lichttekeningen op wand of grond. Enkele creatieve invullingen van buitenverlichting:

DOX LED
De collectie Dox Led van Delta Light® telt drie opties: vaste downlight, richtbare downlight of een elegante tube met krachtig effect, opwaarts of neerwaarts. Voor instant karakter op je terras of in de tuin!


Delta Light Buitenverlichting DOX LED

DOX 100 S
Een elegante, tijdloze en functionele lichtoplossing, ideaal voor in een luifel, boven de deur of boven de tafel.


Delta Light Buitenverlichting DOX

YUPI X
Yupi tekent een zuivere op- en neerwaartse lichtlijn langs de muur. Het strakke en smalle toestel is verkrijgbaar in een binnen- en buitenversie. Zo kan je interieur en exterieur stijlvol op elkaar afstemmen.


Delta Light Buitenverlichting JUPI LX

FLIP
Flexibel en subtiel, elegant maar ook krachtig: dat is Flip. Het design is geïnspireerd op de natuur, met de nadruk op zuinig energieverbruik en een groen ontwerp. Deze buitenverlichting is ontworpen als een slanke stengel, met een enkele of dubbele richtbare kop.
Ondanks haar ranke look, brengt Flip krachtig licht in de duisternis met haar combinatie van 6 W led en een lens. Een strak lichtpatroon met verrijkend effect gegarandeerd. Flip is verkrijgbaar als opbouw- en inbouwmodel, telkens in drie hoogtes: 150, 250 en 400 mm. Flip Set bestaat met enkele of dubbele richtbare kop (Flip Twin Set).


Delta Light Buitenverlichting FLIP

TOPIX L X
Topix L X is de nieuwe outdoorversie van de bekende Topix-wandarmatuur. Deze speelse led-verlichting is een gulzig prijsbeestje in de Delta Light®-collectie. Na de befaamde Red Dot Award kreeg deze armatuur ook een iF product design award. Topix is dan ook een strak en elegant ontwerp dat leuke lichteffecten garandeert en veel vrijheid geeft voor originele composities. Zo kan je, door een combinatie van meerdere toestellen, een artistiek geheel samenstellen. Of kan je kiezen voor een discreet maar toch leuk lichtaccent. Daarnaast kan je de kleur van het licht helemaal afstemmen op je eigen smaak met warm wit of koud wit licht. De Topix L X is verkrijgbaar in aluminium grijs en het typische grijsbruin van Delta Light®.


Delta Light Buitenverlichting TOPIC LX

ULTRA SCAN
Met Ultra Scan kan je de Ultra-lijn van Delta Light® nu ook buiten verder zetten. Deze armatuur, gebaseerd op het principe met twee buizen, geeft je buitendesign een architecturale plus. Verkrijgbaar in twee hoogtes en in het typische grijsbruin van Delta Light®, om de kleuren van de natuur te respecteren en helemaal in het landschap op te gaan.
Door drie warmwitte leds te gebruiken, overtreft het lichteffect van Ultra Scan alle verwachtingen en verlicht hij paden, opritten of speciale elementen van je tuin. In combinatie met een pin kan Ultra Scan in elke groene omgeving worden geplant en met de toevoerdoos kan hij op elk hard oppervlak worden geïnstalleerd. Eens geplaatst, kan je de verlichting richten zoals je wenst dankzij de kantelbare arm.


Delta Light Buitenverlichting ULTRA SCAN

VISION OUT / VISIONAIR
Sinds zijn lancering krijgt Vision lof voor zijn indrukwekkend, strak afgelijnd parabolisch lichtpatroon op de muur. Deze klassieker is nu ook beschikbaar voor de tuin. Vision dankt zijn sterk lichteffect aan de combinatie van een lens met de nieuwste ‘led array’-techniek van Delta Light®. Het unieke karakter ervan werd eerder beloond met een Good Design Award, een van ‘s werelds meest prestigieuze prijzen voor New Product Design.


Delta Light Buitenverlichting VISIONAIR

Net als de binnenversie Vision is Vision Out beschikbaar in verschillende versies: up- en/of downlight of een opvallende Vision RGB waarbij een rode, groene en blauwe powerled voor een kleurrijk lichtspel op de muur zorgen. Wil je het unieke Vision-lichteffect graag herhalen in je tuin? Dan strooit de gloednieuwe Visionair, een 1,80 meter hoge paal die Vision vasthoudt, de unieke lichttekening rond zich heen.


Delta Light Buitenverlichting VISION OUT

TACTIC
De grondspots Tactic zijn een vaste waarde in de Delta Light®-collectie. Deze led-spots werden vernieuwd en zijn nu beschikbaar met 2 of 4 powerleds, wat een intens en krachtig lichteffect garandeert. Grondspots zijn een perfecte aanvulling in elk exterieur lichtplan. Het uplight-effect versterkt het architecturale karakter van je woning en kan bomen, beelden of andere accenten extra cachet geven. Daarnaast brengen de spots extra diepgang in je tuin of geven ze de juiste richting aan langs paden of een oprit. Tactic is waterdicht en schokbestendig.


Delta Light Buitenverlichting TACTIC


OVER DELTA LIGHT® - www.deltalight.com
Opgericht in 1987 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot, is Delta Light® vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting.Bron: Delta Light Datum: 19-02-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners