Brabantia zet aan tot meer afwassen in 2019

Brabantia zet aan tot meer afwassen in 2019

   

Meteen in actie schieten of zo lang mogelijk uitstellen? Met de handen in het sop of liever afdrogen? Afwasgewoontes mogen dan vaak verschillen, de meesten vinden het een vervelende taak. Brabantia brengt daar verandering in met de Sink Side-collectie: negen handige hulpjes die de klus stijlvol helpen klaren. Van de feesttafel naar het aanrecht schuiven was nog nooit zo gezellig!

Met de eindejaarsfeesten in het zicht, lonkt ook een berg afwas: al die glazen, kommetjes, borden, bestek… Geen reden om de pret te drukken, want Brabantia reikt je de helpende hand met de nieuwe Sink Side collectie. Handig, stijlvol, overzichtelijk én zelfs ontspannend. Je zou voor minder meer gaan afwassen in 2019!

De nieuwe Sink Side-reeks van Brabantia is 9-delig en omvat een afvalbakje, afwasborstel, spons-  en schoonmaakdoekjes, afdruiprekken en -matjes en een aanrechtbakje. In fris 'Light Grey', sober 'Dark Grey', of zacht 'Mint'. Alle items zijn duurzaam ontworpen en hebben vernieuwende details.

Zo ligt de afwasborstel ergonomisch in de hand en is hij voorzien van een schraper en heeft hij een zuignap zodat je hem praktisch in je gootsteen kunt opbergen. Het afvalbakje met deksel en roestvrijstalen handvat heeft een ‘blijf open’-stand; de microvezeldoekjes (wasbaar tot 60°C) zijn multifunctioneel en milieuvriendelijk omdat je geen of minder zeep nodig hebt.

Ook de roestbestendige afdruiprekken – compact of op maat van het hele gezin – zijn heel functioneel met een uitneembare bestekhouder en een losse lekbak die je aanrechtblad drooghoudt. De opvouwbare siliconen afdruipmat laat druppels van je borden in de gootsteen biggelen; de zachte microvezelmat houdt je aanrecht droog en krasvrij en absorbeert tot 7 keer zijn eigen gewicht in water. Het stijlvolle Sink Side-aanrechtbakje, tot slot, houdt alles netjes bij elkaar. Ruimte genoeg voor afwasmiddel, sponzen, doekjes én antislip dankzij de geribbelde bode.

Tara Kusters, productmanager bij Brabantia: “Met onze nieuwe collectie tonen we dat afwassen niet per definitie vervelend hoeft te zijn. Sink Side maakt er een waardevol moment van, alleen als ontspanningsritueel of gezellig samen met je partner, kinderen of vrienden. Uit eerder onderzoek bij onze consumenten, bleek namelijk dat 85% van de ouders meer contact wil met hun kinderen. Samen de afwas doen kan één van die momenten zijn” .

Praktische info:?
Aanrecht afvalbakje – 2 jaar garantie - dark grey & mint  - €17,95?
Afwasborstel met zuignaphouder - dark grey & mint - €7,95?
Afdruiprek – 5 jaar garantie - light & dark grey -  vanaf €34,95?
Silicone afdruipmat – 2 jaar garantie - light grey, dark grey & mint - €17,95?
Aanrechtbakje – 2 jaar garantie - dark grey & mint - €12,95?
Microvezel schoonmaakdoekjes - set van 2 - light grey, dark grey & mint - €1,95?
Microvezel afdruipmat 47 x 40 cm - dark grey - €4,95

Ontdek de volledige collectie:  https://www.brabantia.com/nl/keuken-koken/aanrechtaccessoires/

Bron: Brabantia Datum: 11-09-2018

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners