bouw & reno 2011

bouw & reno 2011

Heb je een stuk grond gekocht en ben je klaar om bouwplannen te maken? Of wil je binnenkort je woning vernieuwen of uitbreiden? Alle nuttige tips, adressen en ideeën voor een geslaagd bouw- of verbouwavontuur vind je op bouw & reno, van 15 tot en met 23 januari in Antwerp Expo.

Bouw en Reno Beurs 2011

Breed aanbod
Negen dagen lang vind je in Antwerp Expo een actueel overzicht van wat de bouwsector te bieden heeft: keukens, badkamers, deuren, ramen, verwarming, vloer- en wandbekleding, dakwerken, isolatie, renovatie, gevelwerken, zonnepanelen, open haarden, kachels, trappen, verlichting, veranda’s ... Met meer dan 245 exposanten onder één dak volstaat één bezoekje om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden, technieken en ontwikkelingen.

Thema: Schrijnwerkerij, een vakmanschap apart
Bouw & reno staat dit jaar in het teken van de schrijnwerkerij, een vakmanschap apart. Een niet te missen onderdeel binnen jouw renovatieproject of nieuwbouwproject.


Bouw en Reno Beurs 2011

Meer en meer schrijnwerkers bieden naast de gekende toepassingen, zoals het plaatsen van ramen en deuren, ook volledige ‘pakketten’ aan. Totaalprojecten waarbij het ganse interieur wordt aangepakt: van op maat gemaakte keukens en dressings tot ganse badkamers en slaapkamers. Je hebt een idee om een kamer een aparte look te geven? Een professionele schrijnwerker zal je deskundig bijstaan in de realisatie daarvan. Iedereen droomt wel eens van die perfecte kamer met het ultieme wow-effect of die slaapkamer ‘uit de boekskes’. Vooraleer je zelf met hamer en nagels te werk gaat, raadpleeg je beter een vakman. Je zal merken dat het niet altijd duurder hoeft te zijn dan bij de bekende groothandels en ketens.

Om je al enigszins wegwijs te maken in de wereld van de schrijnwerkers, kan je best een bezoek brengen aan de themaruimte van 132m_ van Bouwunie in Hal 3. Hier kan je kennismaken met de vakmensen, en al de eerste nodige informatie inwinnen.


Bouw en Reno Beurs 2011

Infosessies
Tijdens bouw&reno gaan er ook enkele bijzonder interessante infosessies door.
Een overzicht:

Het belang van het gebruik van FSC-hout bij een bouw- of renovatieproject.
Het belang van een juiste keuze van materiaal voor je ramen: hout, alu of pvc?
Jouw woning: financiering, premies en subsidies
.


Bouw en Reno Beurs 2011

Nieuw: gratis professioneel advies op bouw&reno
Een belangrijke innovatie op bouw & reno 2011 is dat je daar nu ook gratis bouwadvies of financieel advies kan krijgen. En dat zal vele bezoekers goed van pas komen. De bouwreglementeringen voor woningen worden steeds ingewikkelder en strenger. Advies is dan ook broodnodig. Je kan vandaag niet meer beginnen bouwen of verbouwen zonder rekening te houden met energiezuinigheid, duurzaamheid, veiligheid, je financiële mogelijkheden en beperkingen, leningen , premies enz. De gemiddelde (ver)bouwheer zit met steeds meer vragen en is op zoek naar gerichte, specifieke informatie.

Geïnteresseerden kunnen (en moeten) een afspraak maken via de website vwww.bouwreno.be. Daar moet je eerst de keuze maken tussen ‘bouwadvies’ (georganiseerd door Bouwunie) of ‘financieel advies’ (georganiseerd door BNP Paribas Fortis).
Onder bouwadvies kunnen ze dan nog eens de keuze maken uit: Binnenschrijnwerk, Buitenschrijnwerk, Isolatie, Ruwbouw, Dakwerken, Verwarming, ventilatie en sanitair of Planadvies.


bouw & reno praktisch?

Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
van zaterdag 15 tot en met zondag 23 januari 2011
Za en zon: 10u tot 18u
Ma, di, wo en do: 14u tot 18u
Vrijdag 21 januari: Nocturne 14u tot 22u

Meer Info: www.bouwreno.be

Bron: Laatjebouwen.be Datum: 12-01-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners