Winkel voor energiezuinig vernieuwbouwen

Winkel voor energiezuinig vernieuwbouwen

    

De Bostoen Group lanceert +Home, een totaalconcept voor energiezuinig vernieuwbouwen en opent haar eerste +Home winkel in Merelbeke. Met deze nieuwe activiteit breidt Bostoen Group uit naar energiezuinige vernieuwbouwoplossingen voor bestaande woningen. De Bostoen Group gebruikt zijn innovatieve kennis rond passief bouwen dus nu ook voor bestaande woningen.

Naast de Passief nieuwbouwactiviteiten van Bostoen, ontwikkelt de Bostoen Group nu energiezuinige totaaloplossingen voor bestaande woningen onder het merk +Home. +Home wierf 60 energieconsulenten aan die over het hele land klanten thuis bezoeken om objectief advies te verlenen en huiseigenaars bij te staan in hun plannen om de woning energiezuinig te verbeteren. De nationale activiteiten van +Home worden centraal georganiseerd vanuit Drongen. Meer informatie hierover op www.plushome.be. Nu opent +Home op 5 mei 2012 officieel zijn eerste winkel voor energiezuining vernieuwbouwen in Merelbeke.

+Home biedt een totaaloplossing voor de 4 miljoen bestaande woningen in België om deze vanuit een totaaloplossing energiezuiniger en comfortabeler te maken. Het aanbod bestaat uit onder meer zonnepanelen, ramen en deuren, condensatieketels, warmtepompen en -boilers, waterontharders, dak- en muurisolatie, ledverlichting of ventilatie – en dat allemaal onder 1 dak en met 1 aanspreekpunt.

Strategische uitbreiding
De eerste winkel voor energiezuinig vernieuwbouwen, die zal geopend worden in Merelbeke, is slechts een begin. In 2012 staan er 3 winkelopeningen gepland. In een periode van 8 jaar wil +Home 50 winkels in België openen, die geografisch over Vlaanderen en Wallonië verspreid zijn. Bostoen Group zet daarmee voor het eerst ook haar expansie aan de andere kant van de taalgrens verder. De eerste winkels zullen nog in eigen beheer worden geopend, maar eens het concept scherpgesteld is, plant +Home om over te stappen op een franchisestrategie.
Met deze uitbreiding evolueert Bostoen Group van een specialist in passief wonen, gebouwd op maat op grond van de klant of in woonprojecten van Bostoen, tot een all-round aanbieder van ecologische woonoplossingen voor bestaande woningen. Bostoen gebruikt zijn innovatieve kennis rond passief bouwen dus nu ook voor bestaande woningen.
Op die manier zal het bedrijf in de toekomst zich ook op de markt van de vernieuwbouw sterk positioneren.

+Home Pass: uw woning energetisch doorgelicht
Het belangrijkste strategische wapen is daarbij de +Home Pass: een energiepas op maat van de woning. Woningeigenaars kunnen de +Home Pass invullen op de website of in de energiewinkel en bekomen zo een helder beeld over de energielekken van de woning. Samen met een energieconsulent wordt dan een plan opgesteld om de energieprestatie van de woning te verbeteren. Dit plan, met de juiste volgorde van de te realiseren verbeteringen is erg belangrijk om geen onnodige uitgaven te doen en om de investering zo snel mogelijk te laten renderen.

Future proof
Door vandaag te investeren in energieverbeterende oplossingen, evolueert een bestaande woning ook richting de verstrengde normering van morgen. Zowel nieuwe als bestaande woningen moeten immers aan steeds strengere regels voldoen wat betreft energieprestatie. Het stapsgewijs investeren in energievriendelijke technologieën betekent niet alleen meer wooncomfort en een lagere energiefactuur vandaag, maar ook een future proof huis morgen, met een hogere verkoopswaarde.Bron: Bostoen Datum: 05-06-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners