BIS Beurs, 400 standhouders verdeeld over 7 hallen

BIS Beurs, 400 standhouders verdeeld over 7 hallen

Eén van Vlaanderens meest gekende bouwbeurzen ‘bis’ viert van 3 tot 11 oktober haar 21ste editie in Flanders expo gesteund door de Confederatie Immobiliënberoepen (CIB) en de Confederatie Bouw. 400 standhouders verdeeld over 7 hallen stellen hun producten voor aan een breed bezoekerspotentieel.

BIS Beurs, 400 standhouders verdeeld over 7 hallen

Eén van Vlaanderens meest gekende bouwbeurzen ‘bis’ viert van 3 tot 11 oktober haar 21ste editie in Flanders expo gesteund door de Confederatie Immobiliënberoepen (CIB) en de Confederatie Bouw. 400 standhouders verdeeld over 7 hallen stellen hun producten voor aan een breed bezoekerspotentieel.

BIS Beurs - GentBis is ondertussen een vaste waarde voor iedereen met plannen om te kopen, bouwen of verbouwen. Specifieke bouwmaterialen, concreet advies van professionals, duurzame oplossingen en innovaties en honderden deelnemers met woningbouw, parket, trappen, deuren, ramen, vloeren,… Je vindt het allemaal op bis. Dixit de organisatie: de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen.

Het succes van de beurs is vooral te danken aan volgende projecten.

Architectuurwedstrijd rond renovaties in Vlaanderen
Het renoveren van woningen zit in de lift en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wat vandaag de trend is, zal in de toekomst een zekerheid zijn. De renovatiemarkt wordt dan ook steeds belangrijker voor de bouwsector. Uiteraard voelt ook bis deze tendens aan en plaatst ‘renovatie’ uitvoerig in de kijker.
Samen met de Orde van Architecten, de Confederatie Bouw en CIB, organiseert BIS voor het eerste een wedstrijd, namelijk de Architectuur-wedstrijd rond recente innovaties in Vlaanderen.

ENERGIE! Hal
Door het succes van vorig jaar pakt bis in samenwerking met het Vlaams Energieagentschap uit met de ENERGIE!-hal. Hal 5 wordt volledig gewijd aan energie waar de (ver)bouwer terecht kan voor oplossingen rond energie-efficiënt en duurzaam bouwen. Hier vindt de bezoekers producten of diensten die energiebesparing stimuleren. Hierbij gaat het om: verwarming, isolatie, warmtepompen, kranen, domotica, beglazing, hernieuwbare energie, zonnepanelen, ventilatie en energiezuinige toestellen.
De vereiste energieprestaties voor woning worden steeds strenger en daarom is advies op BIS zeker broodnodig.

Innovatieplatforn
Bij het binnenkomen van de beurs wandel je eerst door het Innovatieplatform, een tentoonstelling van een geselecteerd aantal exposanten die hun innovaties op gebied van bouwen en verbouwen voorstellen. Verderop vindt u een volledig overzicht.

SANITAIR
Hal 3 wordt opnieuw letterlijk de natte droom van heel wat bouwers en verbouwers. Deze hal staat namelijk volledig in het teken van de wereld van sanitair. De firma SAX Sanitair toont hier alle topmerken inzake sanitair en verwarming. Je vindt er een compleet aanbod aan badkamers en verwarming: ketels, douches, toiletten, kranen en badkamermeubels in de nieuwste materialen en ontwerpen. Wie zijn badkamer grondig onder handen wil nemen, mag deze hal dus zeker niet aan zich voorbij laten gaan!

IMMOSFEER: Hulp bij de zoektocht naar een THUIS
Wie van plan is om te (ver)kopen of (ver)huren kan terecht op Immosfeer in hal 4. Immosfeer is een hal vol makelaars, immobiliënkantoren, projectontwikkelaars en bedrijven die ‘sleutel op de deur’ bouwen. Ook kredietinstellingen, banken en overheden staan klaar om de bezoekers te informeren.
Verder zijn ook de vijf grootste immowebsites in Vlaanderen hier aanwezig. En ten slotte heeft ook de Confederatie van Immobiliënberoepen van België (CIB), de beroepsvereniging van vastgoedmakelaars in België, heeft hier zijn stand.

DESIGN@HAL6: Exclusiviteit Troef
Hal 6 wordt omgetoverd tot een stijlvolle plek, waar men zich niet op een bouwbeurs waant.
Een vijftiental gelijkgestemde deelnemers laten de bezoeker inspiratie opdoen voor een nieuwe woonomgeving en dat met accent op design en vormgeving.
Het aanbod gaat van woningbouw tot keuken, wandkasten, vloeren, domotica, tuinarchitectuur en verlichting. Ook de catering in hal 6 staat op een uitzonderlijk hoog niveau.


De BIS-beurs is nog te bezoeken van zaterdag 3 oktober tot zondag 11 oktober 2009

Bron: Bezoek aan BIS Beurs
4/10/2009

Bron: Bezoek aan BIS Beurs Datum: 04-10-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners