XXL douchebakken

XXL douchebakken

   

De trend van grote comfortabele doucheruimtes zorgt voor vraag naar flexibele oplossingen op het gebied van douchebakken. De Duitse fabrikant Bette introduceerde al in 2012 een serie douchebakken geschikt voor extra vlakke inbouw in de vloer. Nu introduceert Bette de uitbreiding van deze serie, BETTEFLOOR SIDE, met vijf nieuwe afmetingen. Deze uitbreiding komt tegemoet aan de vraag naar omvangrijke comfortdouches.

Bette inbouw douchebakken voor extra vlakke vloer - Bettefloor Side

Nieuw zijn: 110 x 90 cm, 130 x 90 cm, 130 x 100 cm, 140 x 80 cm en 160 x 100 cm. Bette kan nu 21 standaard afmetingen aanbieden van duurzaam geëmailleerd staal, van 90 x 90 cm tot de XXL uitvoering van 160 x 120 cm. Uniek dankzij de vormgeving met strakke hoeken en keuze uit vele kleuren!


Bette inbouw douchebakken voor extra vlakke vloer - Bettefloor Side

Keuze uit vele kleuren/nieuwe antislip coating
De nieuwe vlakke douchebakken zijn in vele glanzende sanitair kleuren leverbaar, alsook in 22 speciaal ontwikkelde matte kleuren. U kunt de douchebak dus altijd harmonieus in het ontwerp integreren. Wat de antislip betreft kunt u kiezen uit ingebrand kwartszand (antislipklasse R9), of de nieuwe onzichtbare coating BETTEANTISLIP PRO.
Deze duurzame coating is visueel nauwelijks zichtbaar, is op het volledige oppervlakte aanwezig en voldoet aan de antislipklasse R10 van DIN 51130. Het voordeel: er kan worden voldaan aan hogere individuele wensen op het gebied van esthetiek, veiligheid en levensbestendig wonen.

Uniek: zeer strakke hoeken
In tegenstelling tot ronde hoeken bij andere fabrikanten, heeft de serie BETTEFLOOR SIDE nog een uniek kenmerk, namelijk strakke hoekige hoeken.
Dit is een essentieel voordeel bij inbouw in de vloer, want de strakke vorm van de hoeken passen precies in de 90 graden hoeken van tegelvloeren. Esthetisch is dit het neusje van de zalm!


Bette inbouw douchebakken voor extra vlakke vloer - Bettefloor Side

Montage
Ook op het gebied van de inbouw biedt Bette passende inbouw- en afdichtingsystemen. O.a. de siliconenvrije wandaansluiting BETTEOPSTAANDE RAND.


Bette inbouw douchebakken voor extra vlakke vloer - Bettefloor Side

Ecologisch gecertificeerd
De ecologische kwaliteit van BETTEFLOOR SIDE is net als alle producten van Bette, gecertificeerd door een Environmental Product Declaration (EPD) van het Institut Bauen und Umwelt e.V. Deze EPD voldoet aan de ISO-norm 14025.Bron: Bette Datum: 08-10-2015

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 12°C

Max. 11°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners