Betafence lanceert vernieuwde website

Betafence lanceert vernieuwde website

Functionaliteit voor de bezoeker staat centraal.
Wie surft naar www.betafence.com ontdekt een bron van informatie. Maar dat is lang niet alles, want de bezoeker van de vernieuwde website vindt er ook een functioneel hulpmiddel in de zoektocht naar de omheining die perfect aan zijn behoeften voldoet.

Betafence lanceert vernieuwde website

Functionaliteit voor de bezoeker staat centraal.
Wie surft naar www.betafence.com ontdekt een bron van informatie. Maar dat is lang niet alles, want de bezoeker van de vernieuwde website vindt er ook een functioneel hulpmiddel in de zoektocht naar de omheining die perfect aan zijn behoeften voldoet.

Vernieuwde website Betafence

Zowel voor de professional als voor de eindgebruiker is de nieuwe website een bijzonder gebruiksvriendelijke tool én een complete kennismaking met Betafence als aanbieder van totaaloplossingen.

Zoeken én vinden!
Vanop de homepage wordt de bezoeker meteen in de juiste richting gestuurd;de opsplitsing in de doelgroepen Professioneel, Residentieel en Industry is duidelijk en brengt de professional of de consument meteen bij het productaanbod voor zijn omheiningsvraagstuk.

Wie klikt op Professioneel of Residentieel komt in een andere sfeer terecht, grotendeels gecreëerd door de 'look & feel' van de banner bovenaan. De uitgebreide zoekmogelijkheden zijn echter voor beide secties gelijk.

  1. Oplossinggericht zoeken naargelang uw specifieke wensen en noden start met het aanklikken van de zoekfunctie toepassingsgebieden.
  2. Wie een bepaald product wil, vindt productgericht een oplossing via de zoekfunctie productcategorieën.
  3. Derde zoekmogelijkheid is de gerichte selectie; afhankelijk van het aantal ingegeven criteria - productcategorie, toepassingsgebied, toepassing of productnaam - krijgt u hier meer of minder mogelijke oplossingen gepresenteerd.
  4. Ten slotte brengt ook de algemene zoekfunctie u zeker bij de juiste omheiningsoplossing.
Producten en hun eigenschappen vergelijken.
Alle producten worden mooi in beeld gebracht, terwijl ook alle producteigenschappen duidelijk worden opgesomd. Een verdere verfijning is steeds mogelijk door gebruik te maken van de filters in de linkerkolom.
Wie twijfelt kan een vergelijking van maximum 4 producten en de bijhorende eigenschappen en toepassingen op het scherm oproepen. Van daaruit is het dan weer erg vlot doorklikken naar de productdetailpagina, waar een schat aan informatie over het geselecteerde product is terug te vinden en waar men ook de productfiche kan downloaden.
Bijzonder handig als hulp bij de plaatsing zijn trouwens de online installatievideo's die hier terug te vinden zijn.

Handige online tools.
Betafence heeft op www.betafence.com ook een aantal handige tools geïntegreerd.
  1. De dealerlocator, gekoppeld aan Google Maps voor het snel vinden van de dichtstbijzijnde verdeler of installateur.
  2. Via de 'online reference tool' krijgt de bezoeker dan weer een heldere kijk op reeds gerealiseerde projecten.
  3. De vernieuwde online bestektekstgenerator ten slotte maakt van de Betafence-website het ideale interactieve werkinstrument.
Meer Info ? www.betafence.com


Betafence is wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen.
Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen en landbouw. Betafence levert ook gelaste draadproducten voor diverse industriële toepassingen.
Betafence telt 2000 medewerkers en heeft een zakencijfer van 500 miljoen euro (2008). De onderneming heeft 13 productievestigingen in 11 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

Bron: VPR News
15/03/2009

Bron: VPR News Datum: 15-03-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners