BESTO BIO…Logisch !

BESTO BIO…Logisch !

BESTO is door de keuze voor natuurlijke grondstoffen en een streng productieproces één van de voorlopers van de « terug naar de natuur » beweging in de bouw.

BESTO BIO…Logisch !

BESTO is door de keuze voor natuurlijke grondstoffen en een streng productieproces één van de voorlopers van de « terug naar de natuur » beweging in de bouw.

Besto Bouwblokken

Sinds de officiële lancering van de verkoop op BATIBOUW 2006 heeft de BESTO blok zijn spectaculair succes alleen maar bevestigd. De professionele wereld van aannemers en architecten (zowel Frans- als Nederlandstalig) heeft door middel van nieuwe projecten en bestellingen de toereikendheid met de behoeften en eisen van de bouwmarkt van het BESTO concept aangetoond.

Dit succes bevestigt de uitzonderlijke rentabiliteit en het niveau van de bereikte prestaties op het vlak van veiligheid en akoestiek. Het onderlijnt vooral het karakter van "BESTO: natuurlijk…natuurlijk".

BESTO vernieuwt en exporteert zichzelf. Frankrijk, Rusland, Oekraïne, de Filippijnen, Marokko, Egypte, Finland, het Verenigd Koninkrijk en Italië hebben al een aanvraag ingediend om de BESTO blokken onder licentie te kunnen produceren. Deze dossiers worden ondertussen bestudeerd of zijn al in de fase van concretisering. Voorgenoemde landen genereren grote bouwprojecten voor sociale woningbouw en/of het toerisme. BESTO blijkt een perfecte ambassadeur te zijn voor de Belgische knowhow

BESTO bouwt ook aan zijn reputatie in België. De mensen van Batibouw 2007 hebben hun vertrouwen in ons revolutionaire concept vernieuwd. Voor het tweede opeenvolgende jaar zal de VIP zaal van het salon – waar de meeste persconferenties worden gegevens – opgetrokken worden met BESTO.

Contacteer Besto Belgium voor meer informatie op het nummer 003264239560

of neem een kijkje op onze website: www.besto-belgium.be

Bron: Advancedfair.com
14/12/2006

Bron: Advancedfair.com Datum: 14-12-2006

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners