Arkana Tends Gazellen 2013

Arkana Tends Gazellen 2013

   

Jaarlijks selecteert én bekroont het financieel-economisch weekblad Trends 200 snelgroeiende bedrijven per provincie.

Arkana valt opnieuw in de prijzen, dit keer met de onderscheiding Trends Gazellen 2013, hiermee behoort Arkana tot de selecte groep van 200 snelst groeiende ondernemingen in de provincie Antwerpen.

Hieruit blijkt ook dat de doelmarkt van Arkana, het energiezuinig bouwen, meer en meer aan interesse wint.


Arkana Houtskeletbouw - Trens Gazellen 2013

Arkana tracht zich te onderscheiden door het bouwteam uit te rusten met ervaringsdeskundigen. Aangezien de bouwnormen en aanverwante regels alsmaar strenger worden, heeft dit immers een invloed op het hele concept. De coördinatie door het Arkana bouwteam neemt de bouwzorgen weg en het team staat garant voor een persoonlijke en professionele aanpak.

Arkana tracht advies te geven vanaf de allereerste stappen in het bouwproces zoals de keuze van de bouwgrond. Samen bekijken we hoever u wilt gaan in energiezuinig bouwen, om zo tot de juiste keuze te komen tussen een Energiezuinige Woning, Lage-Energie-Woning, Passiefhuis of Nul-Energie-Woning.

Indien u nu bouwt volgens de toekomstige energienormen, dan zal uw woning op energetisch vlak up-to-date blijven en dit heeft onvermijdelijk een positieve impact op de waarde van uw woning, wellicht de grootste investering van uw leven.


Arkana Houtskeletbouw - Trens Gazellen 2013

Arkana heeft de jarenlange ervaring in houtskeletbouw dan ook steeds verder verfijnd, en heeft tal van Lage-Energie-Woningen, Passiefhuizen en Nul-Energie-Woningen op het palmares.

Wens je nader kennis te maken met arkana ? Ga dan naar het Open Werf Weekend op zondag 28 april in 2470 Retie, Werbeek 14 - Dit betreft een moderne Lage-Energiewoning in houtskeletbouw tijdens de RUWBOUWFASE.Bron: Arkana Datum: 12-04-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners