Nieuw product Modular ONE van Parador

Allrounder Modular One van Parador met een uitzonderlijk authentieke look en feel

   

Eenvoudig te onderhouden, duurzaam, PVC-en weekmakervrij, met een look en feel die vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout: Paradors elastische vloerbedekking Modular ONE is een echte allrounder. Acht lange en elf korte planken in elf exclusief door Parador ontwikkelde decors beloven een verfijnde en eigentijdse collectie.

Met de productinnovatie Modular ONE breidt Parador zijn assortiment elastische vloerbedekkingen uit met een echte allrounder die niet alleen duurzaam en eenvoudig te onderhouden is, maar ook in elke ruimte kan worden gebruikt dankzij zijn vochtbestendigheid en hoge maatvastheid – zelfs in de badkamer en de veranda. Bovendien is de allrounder dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en zijn elastische oppervlak bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten. Daarnaast maakt Modular ONE indruk met zijn extreem authentieke oppervlak, dat aanvoelt en eruit ziet als echt hout dankzij zijn extreem matte uiterlijk.

Naast de topseller Eiken bevat het Modular ONE-assortiment ook moderne naaldhoutdecors. Het hoogtepunt is evenwel het 'Fusion'-decor, een fascinerende combinatie van hout en steen. Het uiterlijk van de decors varieert van licht tot donker, van klassiek tot modern, wat het veelzijdige karakter van Modular ONE benadrukt.

De authentieke uitstraling wordt benadrukt door de gelakte vellingkant rondom, zowel in het klassieke als in het lange plankformaat. Het voor water ondoordringbare oppervlak en de speciale kernplaat zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen vocht en maken de Modular ONE tot een ideale designvloerbedekking in alle ruimtes – zelfs in de keuken en in vochtige ruimtes. Dankzij de beproefde Safe Lock PRO-klikverbinding kan de vloer vlot en gemakkelijk worden gelegd.

Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, 'made in Germany' en voldoet aan de hoogste normen voor gezond leven – een raszuiver allround talent. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

Bron: Parador Datum: 01-08-2019

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners