Allibert geeft houtlook in Badkamer een hoofdrol

Allibert geeft houtlook in Badkamer een hoofdrol

     

Een badkamer in hout, een beetje saai of oubollig? Niet bij badkamerspecialist Allibert. Met de nieuwe houtlooks ‘eik vintage’ en ‘eik arlington’, schept Allibert een uitstraling van comfort, warmte en degelijkheid. Allibert staat bekend om zijn Europese productie en maakt enkel gebruik van PEFC-gecertificeerd hout. Drie collecties uitgelicht.

TRENTINO
Modern met een vleugje cottage-inspiratie, zo valt de verfijnde collectie TRENTINO samen te vatten. Elk meubel is afgestemd op de juiste stijl, behoefte of functie die in de badkamer moet worden ingevuld. Met zijn realistische eiken afwerking, teruggetrokken fronten en handige opties, is Trentino ideaal om je eigen unieke badkamer samen te stellen. Verkrijgbaar in 80 en 120 cm met 1 lade en 1 dubbele schuiflade.


MARNY
Met zijn push-pull openingssysteem, grote opslagcapaciteit en handige extra’s als de niche en de kolomkast met geïntegreerde uitneembare wasgoedmand, brengt Marny een hoop slimme opbergruimte in de badkamer. Verkrijgbaar in 80 cm met 1 lade en 1 niche of 2 laden en in 120 cm met 2 laden en 1 niche of 4 laden.


ASTON
Of je nu gewoon ernaar kijkt of aanraakt, Aston valt op door zijn hyperrealistische houtlook. Het grote opbergvolume maakt Aston een functionele en praktische topper in de badkamer. Verkrijgbaar in 80 cm met 2 laden, 100 cm 2 laden, 120 cm 3 laden of lade 1 en 2 deuren en 140 cm 4 ladenOVER ALLIBERT
Opgericht in 1930, is Allibert is uitgegroeid tot een totaalontwikkelaar en producent van badkameroplossingen. Van baden, douchecombinaties en WC’s tot meubelen en alle mogelijke accessoires. Allibert heeft 2 productiesites (Frankrijk) en 1 distributievestiging in Nijvel (België) vanwaar Allibert zijn producten in heel Europa verdeelt. Jaarlijks worden er ongeveer 250.000 baden geproduceerd en 2 miljoen producten verkocht, goed voor een omzet van 50 miljoen euro in Europa. Allibert is een merk van de franse industriële groep Allibert Sanitaire, gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten voor de badkamer.

Bron: Allibert Datum: 23-09-2017

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 21°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners