Team Construct

Team Construct

Het Familie bouwbedrijf Team Construct is met meer dan 4000 gebouwde woningen een erkende referentie in de sector van de residentiële woningbouw.

Clemenceaulaan 7-9

1070 Brussel

Tel: 02 556 47 56

Mail: info@teamconstruct.be

Web:


Aanpak Woningbouw Team Construct

Met meer dan 4000 gebouwde woningen is Team Construct een erkende referentie in de sector van de residentiële woningbouw.

Ons familie bouwbedrijf zet zich al vele jaren in voor de bescherming van het milieu. In 2005 vervulde Team Construct al een pioniersrol door als enige firma uit de sector standaard in al zijn woningen een ventilatiesysteem met dubbele luchtstroom en warmteterugwinning aan te bieden.

Om op een concrete manier aan duurzame ontwikkeling te doen, wordt vandaag voor elke woning van Team Construct een energiebalans opgemaakt voordat de woning gebouwd wordt. De concepten van energiebesparing en duurzame ontwikkeling liggen aan de basis van elke woning van Team Construct.

Wij staan er echter op om ons te houden aan onze basisprincipes sinds 1980, zijnde traditie en professionalisme. In ons streven om te beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten, worden al onze woningen gebouwd met traditionele materialen van eerste keus, wat een degelijke investering garandeert waarvan meerdere generaties de vruchten zullen plukken.

Om gezond te leven, energie te besparen en ongedwongen te leven in een milieuvriendelijke woning. Onze doelstellingen voor 2011-2012. Wat betreft de kwaliteit: versterking en opleiding van onze eigen gespecialiseerde arbeiders. Wat betreft de techniek: het ontwikkelen van de energetische prestaties van onze woningen en het bouwen van Passieve Woningen.


Voorstelling - Micro Site

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 23°C

Max. 22°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners