Stonehouse Bouwfirma

Stonehouse Bouwfirma

Stonehouse is uw bouwpartner voor Traditionele Woningbouw

Braamstraat 31

3471 Kortenaken

Tel: 0475 47 46 96

Mail: info@stonehouse.be

Web:


Traditionele Sleutel op de deur Woningbouw

No plan is worth a damn unless somebody makes it work…

Deze woorden waren ooit de slagzin van de bekende Catalaanse architect Antoni Gaudi (1852-1926). Meer dan ooit, zijn ze nu van toepassing in de bouwwereld, waar materialen, wetgeving en normen steeds sneller evolueren.
Het is de bedoeling van Stone House Woningbouw om via de sleutel op de deur formule samen de plannen van uw woning in traditionele woningbouw te realiseren.


Sleutel op de deur bouwbedrijf in Vlaams-Brabant

Geert Beullekens, de zaakvoerder van Stonehouse is geboren en getogen in Vlaams-Brabant, meer bepaald uit Meldert bij Hoegaarden, dit is ook de regio waar Stonehouse actief wil zijn in de sleutel op de deur woningbouw.
Hoewel Geert een universitaire opleiding genoot koos hij voor de uitbouw van zijn bouwbedrijf. Eerst legde Stonehouse zicht toe op enkel de ruwbouw van traditionele woningen maar sinds enkele jaren worden de bouwprojecten ook gerealiseerd via de sleutel op de deur bouwformule.
Woningbouw Stone House wil garant staan voor persoonlijke en een aanpak op maat van elk bouwproject. Daarom zal de bouwheer vanaf het eerste gesprek tot aan het overhandiging van de sleutels worden begeleid door zaakvoerder Geert Beullekens.


Persoonlijk gesprek

Graag maken we bij Stone House de tijd om alles tijdens een gesprek te verduidelijken.
U kan hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak maken of bezoek onze website www.stonehouse.be


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 9°C

Max. 6°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners